JOAN LAPORTA ES PRESENTA PER TORNAR A SER PRESIDENT DEL BARÇA

Joan Laporta ja és aquí. L’expresident del Barça tornarà a competir en la carrera electoral. Aquest matí Laporta ha fet oficial en un acte celebrat al Pavelló Lluís Domènech i Montaner de l’Hospital de Sant Pau la seva precandidatura per als comicis a la presidència blaugrana que se celebraran el proper 24 de gener.

Amb carisma, amb un discurs potent i amb les coses clares, Laporta fa un nou pas per tornar a ser president del Barça. El lema “Estimem el Barça” és l’escollit.

“Apel·lant a l’esperit de treball, il·lusió i els colors, presento la meva candidatura a les eleccions del Barça”, ha afirmat Laporta. “Tenim el pla de tornar el Barça a la primera línia, i aquest pla és treballar”, afegeix.

“Tinc optimisme i voluntat de victòria. Vull que el Barça torni a ser admirat arreu i que l’alegria torni al barcelonisme. Vull que una bandera ens agermani a tots i junts poder tocar la glòria i seguir fent història”, afirma.

I segueix sent clar amb el seu discurs: “Ser president del Barça va ser un honor i tornar a ser president és el repte més gran de la meva vida. Si els socis em fan confiança, estic segur que ho tornarem a fer i estic convençut que ho farem millor. Ho farem respectant els nostres valors, amb optimisme, amb una actitud positiva, fugint de catastrofismes, amb humilitat, amb vocació de servei al club, amb generositat i valentia. La nostra candidatura està plena de persones valentes”.


Masia, valors i un pla

Laporta ha assegurat que “no hem de mirar enrere, sense retrets”. I centra el seu projecte sobretot en la Masia. Ha recordat grans jugadors com Messi, Piqué, Busquets… que s’han format a la casa. Sobretot amb els “valors” del Barça.

“No ens fan por els canvis i que s’hagin de fer coses que no s’han fet fins ara no ens frena”, explica. I es reafirma dient: “Estic convençut que amb l’equip que tenim a això li podrem donar la volta. Hi ha moltes maneres d’aconseguir l’èxit”.

Parlant de la situació econòmica que viu el club, ha defensat que “és una situació dramàtica, però revertirem aquesta situació amb esforç i amb treball”. I destaca que “tenim un pla de xoc”.

Experiència com a presiden
t
Laporta parteix com un dels precandidats amb més força per presidir el club blaugrana. Després del seu mandat entre els anys 2003 i 2010, que van suposar l’inici del millor Barça de la història, ara tornarà a formar part entre els favorits en uns nous comicis a la presidència de can Barça.

L’any 2003 es va imposar a Lluís Bassat, i va ser el punt de partida d’un cicle gloriós. El 2015 va quedar segon per darrere d’un Josep Maria Bartomeu avalat pel triplet aconseguit. I ara es torna a presentar a les eleccions com a l’únic precandidat que ja ha estat president.

Laporta també ha recordat Johan Cruyff “perquè va crear una petita revolució al Barça” i “ens va ensenyar la tradició pel bon gust futbolístic” i “a estimar-nos com a club i un futbol generós amb l’espectacle i únic al món”.


Es defineixen els precandidats

La cursa electoral ja es pot dir que dona el tret de sortida a l’espera de si Juan Rosell s’acaba decidint a presentar-se o no. A banda de Laporta, Víctor Font, Emili Rousaud, Agustí Benedito, Toni Freixa, Xavi Vilajoana, Jaume Ferrer, Lluís Fernàndez Alà i Pere Riera són els noms que lluitaran per aconseguir superar el tall de firmes abans de ser proclamats oficialment candidats a les eleccions a la presidència del Barça.
Informa:ELNACIONAL.CAT (30-11-2020)

267 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: