JOEL JOAN DESTROSSA ELS QUI VOLEN ACABAR AMB LA LLENGUA CATALANA I LA NACIÓ

El debat de Mònica Terribas al gener a TV3 ha de prendre’n nota. TVE va convertir ÂżQuiĂŠn educa a quiĂŠn?, el programa sobre educaciĂł de La 1, en un aquelarre anticatalĂ  amb Anna Grau i un fals testimoni de NNGG del PP. La xarxa ha sortit a defensar l’Ăşs de l’idioma catalĂ  davant de mentides no contestades a la TV pĂşblica espanyola. Hi ha actors catalans, com Daniel Grao, que ataquen el catalĂ  i altres com Joel Joan surten a trencar-se la cara pel catalĂ .

Hi ha una cosa que no entenc si segons ells el català és un llengua tan espanyola com la castellana perquè aquesta fòbia per anar contra una de les seves llengües? I segona cosa. Si segons ells no som una nació perquè no paren d’anomenar-nos nacionalistes? Ahi lo dejo.

— Joel Joan (@JoelJoanJuve) November 25, 2020

josel joan TV3

Joel Joan a TV3

Joel Joan encara ara s’escolta a dir a Madrid com va poder abandonar la sèrie de Telecinco Periodistas, triomfant, per venir a un racĂł de mĂłn a TV3 a fer Plats bruts. Ara, una de les dues sèries ĂŠs un mite i l’altre un bunyol semi-oblidat. Joel Joan tĂŠ un mĂ ster en explicar com es poden fer les coses a Catalunya i en catalĂ  i ser un èxit, si estan ben fetes. Posa el dit en dues nafres dels unionistes. 1) Si troben que Catalunya ĂŠs Espanya, per què no defensen un idioma espanyol com el catalĂ . Resposta: catalanofòbia. AixĂ­ estan deixant Catalunya: en els ossos:

Catalunya. PaĂŻsos Catalans. pic.twitter.com/6zDGvJW2Eu

— Joel Joan (@JoelJoanJuve) November 25, 2020

joel joan al faqs tv3

Joel Joan al FAQS de TV3

2) Si Catalunya no Ês una nació, per què a molts catalans els anomenen nacionalistes. Resposta: catalanofòbia. Hi ha reflexions que quan les fa un actor tenen mÊs ressò. Per això dol que Daniel Grao digui que a TV3 el van marginar per no saber parlar prou bÊ català mentre Joel Joan no hauria pogut mai fer una sèrie a Telecinco si no parlÊs un perfecte castellà.

Altra cosa Ês que Periodistas era una sèrie dolenta fins a dir prou. Però a Espanya agradava molt.
Informa:ELNACIONAL.CAT (25-11-2020)

112 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: