JOEL JOAN, DURÍSSIM CONTRA UN TUIT ESCRIT EN CASTELLÀ PER GABRIEL RUFIÁN

L’escàndol de la vacunació a l’estranger en un viatge de luxe de les successores a la Corona, Elena i Cristina, ha provocat tot tipus de reaccions. Cap ni una en defensa d’aquesta conducta privilegiada i prepotent de les germanes del cap de l’Estat. Un dels tuits més esperats a cada escàndol reial és el del portaveu republicà al Congreso Gabriel Rufián:


Miles de personas pobres recorriendo miles de km apilados en cayucos para poder trabajar y tener una vida tan digna como cualquiera.

✔️
Dos personas ricas recorriendo miles de km escoltadas en avión para poder ver a su padre fugado y vacunarse mucho antes que cualquiera.

“Lo mateix en català tete. El català els cou més que el nitrogen”. Joel Joan ja ha dit que no va votar cap dels partits independentistes presents al nou Parlament. Però ha exercit el dret a vot, fa cultura i paga impostos, té tanta o més legitimitat per protestar, opinar o aconsellar. Té raó: calen més tuits en català. I ben escrits.

ERC té tots els números per presidir la Generalitat per primer cop des que va ser restaurada. No tots els independentistes combreguen amb els republicans. Un dels pocs VIPS catalans que ha reconegut obertament qui ha votat és un dels millors i més populars actors i productors del país, Joel Joan. Va votar Pimàries Catalunya. Ha contestat el tuit de Rufián de manera molt dura:
Informa:ELNACIONAL.CAT (3-3-2021)

402 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: