JOEL JOAN, IMPECABLE CONTRA ELS TUITS EN CASTELLÀ DE RUFIÁN

La carrera com a popular tuitaire de l’actor i director Joel Joan és imparable. També n’és d’impagable, especialment per la fantàstica tasca de defensa del català a les xarxes socials. Ho fa sense complexos i cantant la canya a aquell que s’interposi en aquest objectiu. Joan és valent, punyent i no fa presoners. Unes qualitats que tenen un resultat palpable: suma seguidors cada dia. Ja en són 77.000.

Més de 75.000 seguidors i piulant en català. Res com la llengua els fa rabiar tant. Utilitzeu-la. Que suprin odi disfressat de cosmopolitisme de pa sucat amb oli. No coli.

— Joel Joan (@JoelJoanJuve) 29 de abril de 2020

La darrera piulada d’en Joel ha tingut com a objectiu un dels polítics independentistes més famosos, a banda d’un actiu tuitaire: Gabriel Rufián. El portaveu d’Esquerra Republicana a Madrid ha dit la seva al voltant d’una de les polèmiques del dia: les manis fatxes als barris benestants de Madrid: “20 días alertando de que habría miles de disturbios en Catalunya por la recentralizacion de competencias y al final han sido 100 pijos del barrio de Salamanca por no poder ir al club de golf.” El sarcasme de Rufián, però, s’ha trobat amb una doble cleca monumental: pel contingut, però també precisament per insistir en una rutina: fer-ho en castellà. “Quina vergonya que fas”.

Això és per tot el que dones? Satisfet del teu tuit?. Et sents més punyent i insiciu ara? Quina vergonya que fas company. I sempre piluant amb la llengua dels imperialistes. L’esquerra catalana. En fi… https://t.co/veRXho2JUK

— Joel Joan (@JoelJoanJuve) 14 de mayo de 2020
Gabriel Rufian ERC congrés – Efe

Gabriel Rufián EFE

Joel Joan no s’arronsa, i defèn el que s’estima peti qui peti.

Informa:ELNACIONAL.CAT (14-5-2020)

264 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: