JORDI PESARRODONA ESTRIPA EL CARNET D’ERC DESPRÉS DE L’ACORD AMB EL PSOE

L’activista Jordi Pesarrodona, ex-regidor d’ERC a Sant Joan de Vilatorrada, ha anunciat avui que es dona de baixa de militància del partit, vint-i-cinc anys després. Ho ha fet l’endemà d’haver-se fet públic l’acord entre els republicans i el govern espanyol de Pedro Sánchez per a facilitar l’allargament dues setmanes més de l’estat d’alarma. ‘Avui es un dia trist, avui he pres una decisió llargament meditada, avui deixo la militància de partit. Els darrers afers de país precipiten aquesta decisió’, ha escrit en un fil de piulets a Twitter.

Pesarrodona, que va esdevenir una de les cares més conegudes de la resistència contra la repressió del referèndum de l’1-O, ha fet una denúncia dura de l’actitud del partit envers la seva condició de víctima de la repressió de l’estat espanyol, afirmant que s’ha sentit sol. D’ençà de l’octubre del 2017, Pesarrodona ha vingut expressant el malestar que li causava el rumb que anava prenent la direcció del partit.

Jordi Pesarrodona
@Pesacapsada
Jo us vaig creure, amics i amigues @Esquerra_ERC . Avui es un dia trist, avui he pres una decisió llargament meditada, avui deixo la militància de partit, els darrers afers de país precipiten aquesta decisió.

Jordi Pesarrodona
@Pesacapsada
Fa molt de temps que no em sento còmode en el partit en el qual he militat mes de 25 anys. Segurament la meva situació d’imputat i pendent de judici no em fa ser del tot imparcial, està clar que soc víctima del 1-O, i avui em sento orfe de representació.

Jordi Pesarrodona
@Pesacapsada
A partir del 1-O i després de l’agressió de la GC si que vaig començar a rebre algun suport, però sempre he notat en el rera fons que no va agradar la meva protesta.

Jordi Pesarrodona
@Pesacapsada
Aquesta situació sempre m’ha situat en un espai crític, primer en veure la manca d’unitat del independentisme m’ha portat a renunciar a qualsevol càrrec de partit perquè no em sentia representant.

Jordi Pesarrodona
@Pesacapsada
Avui, la decisió de @Esquerra d’abstenirse en la prolongació del estat d’alarma em porta a fer un pas mes, em donc de baixa de militància, així no em sento presoner de decisions que no entenc.

Jordi Pesarrodona
@Pesacapsada
Segurament la gent que estem encausats tenim una opinió contaminada per la situació que estem visquent, per això necessito sentir-me alliberat per passar al activisme de poble, avui mes que mai m’adono que solament el poble salva al poble!

Jordi Pesarrodona
@Pesacapsada
Us vull agrair tots aquests anys intensos de lluita que hem compartit i que la meva determinació no ens impedeixi seguir treballant per la independència del nostre país Avui per mi es un dia molt trist, moltíssimes gràcies per TOT moltissimes gràcies per TANT!

Informa:VILAWEB.CAT (31-5-2020)

261 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: