JOSEP COSTA DESMUNTA L’ARGUMENTARI DE L’ESTAT AMB UNA FRASE DE MARCHENA

El vicepresident del Parlament Josep Costa (JxCAT), jurista de professiĂł, ha desmuntat l’argumentari de l’Estat, en el sentit que no es pot aplicar a Oriol Junqueras la sentència del Tribunal de JustĂ­cia de la UE perquè ja ha estat condemnat en ferm. Costa ha publicat a la xarxa una frase de la consulta que va fer el jutge del Tribunal Suprem Manuel Marchena al tribunal europeu, en la qual afirma tot el contrari.

“La resposta del Tribunal de JustĂ­cia tindrĂ  eficĂ cia amb independència de la situaciĂł de presĂł preventiva o penal que afecti Oriol Junqueras”, assenyalava Marchena el passat 14 d’octubre, apuntant aixĂ­ que tambĂŠ s’hauria d’aplicar en el cas de condemna ferma.

“Tots aquells que diuen que Oriol Junqueras no ha de ser alliberat perquè ja no ĂŠs un pres preventiu, deuen haver oblidat aquesta carta de Marchena al TJUE, no? El Tribunal Suprem va deixar per escrit que acataria la decisiĂł tot i haver dictat la condemna. Com ĂŠs que encara no l’han alliberat?”, s’ha preguntat Costa.

Tots aquells que diuen que @junqueras no ha de ser alliberat perquè ja no Ês un pres preventiu, deuen haver oblidat aquesta carta de Marchena al TJUE, no?
El TS va deixar per escrit que acataria la decisiĂł tot i haver dictat la condemna.
Com ĂŠs que encara no l’han alliberat? pic.twitter.com/XrLdKcXIsh

— Josep Costa🎗 (@josepcosta) December 29, 2019
Informa:ELNACIONAL.CAT (29-12-2019)

142 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: