JUAN CARLOS I S’INSTAL·LA PROVISIONALMENT A LA REPÚBLICA DOMINICANA

El rei emèrit Joan Carles I té la intenció d’instal·lar-se durant unes setmanes en una residència al complex Casa de Campo, en La Romana (República Dominicana), segons ha avançat La Vanguardia. Els Fanjul, una coneguda família molt adinerada de Llatinoamèrica gràcies a plantacions de sucre, actuaran d’amfitrions durant l’estada del monarca al país.

La Casa Reial va comunicar aquest dilluns el seu fill Felip VI que s’exilia d’Espanya: “Ara, guiat pel convenciment de prestar el millor servei als espanyols, a les seves institucions i a tu com a Rei, et comunico la meva meditada decisió de traslladar-me, en aquests moments, anés d’Espanya”. Joan Carles I afirma en la missiva dirigida a Felip VI que pren la decisió d’exiliar-se “amb profund sentiment però amb gran serenitat”, i l’atribueix amb sordina a “certs esdeveniments passats de la meva vida privada”.

L’emèrit va abandonar el Palau de la Zarzuela diumenge i va passar la nit a Sanxenxo (Pontevedra, Galícia). Dilluns al matí va viatjar amb cotxe fins a Porto i allà va agafar un vol a la República Dominicana.
Informa:ELNACIONAL.CAT(4-8-2020)

899 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: