JUAN CARLOS VA FUGIR A ABU DHABI HORES ABANS DE DIFONDRE’S L’EXILI

Dilluns al mat√≠, 3 d’agost, hores abans que es difongu√©s la carta en la qual Joan Carles I comunicava a Felip VI la decisi√≥ d’abandonar Espanya a causa de les sospites sobre les seves conductes il¬∑l√≠cites, el monarca em√®rit pujava a un avi√≥ a l’aeroport de Vigo amb destinaci√≥ a la que seria la primera etapa del seu exili, Abu Dhabi, capital dels Emirats √Ärabs Units.

Aix√≠ ho revela l’ABC, que esmenta el full de ruta del vol i indica que va ser alterat per evitar qualsevol rastreig, malgrat que la versi√≥ oficial de la Moncloa √©s que la sortida del rei no t√© res a veure amb una fuga ni hi ha res a amagar.

Ni Portugal ni la Rep√ļblica Dominicana
Ja que fins al moment l’√ļnic que s’ha donat per cert sobre el parador de Joan Carles √©s que va ser a Gal√≠cia, la sortida des de l’aeroport de Vigo √©s plausible, encara que la destinaci√≥ no fos ni el proper Portugal ni la caribenya Rep√ļblica Dominicana. Despr√©s de quatre dies en parador desconegut, sembla que seria precisament una monarquia √†rab el primer pa√≠s visitat per Joan Carles, precisament all√† on se situa el focus de les seves presumptes corrupteles.

Sempre segons el mitj√† esmentat, l’em√®rit es va enlairar a les 10 del mat√≠ -el comunicat de la seva marxa es va donar a con√®ixer a les 18 h- en un jet privat Global 6500 amb matr√≠cula 9H-VBIG llogat a la companyia TAG Aviation, directament a la seva seu, Malta, una mesura interpretada com una maniobra dirigida a evitar qualsevol filtraci√≥. A m√©s, es va alterar el pla de vol per evitar rastrejos, cosa que segons l’ABC √©s una pr√†ctica “no il¬∑legal” i habitual entre futbolistes, empresaris i artistes.

Una vegada a Abu Dhabi, Joan Carles es podia haver traslladat en helic√≤pter fins a l’Hotel Emirates Palace, propietat del govern dels emirats, on ja s’hauria instal¬∑lat quan es va donar a con√®ixer la carta segons la qual se n’aniria d’Espanya.

Segons el mitj√† esmentat, Joan Carles no s’hauria mogut de l’hotel, un aut√®ntic b√ļnquer a prova de paparazzis, per√≤ indica que la seva probable destinaci√≥ seg√ľent ser√† la Rep√ļblica Dominicana. Aix√≤ s√≠, quan passi la temporada d’huracans.
Informa:ELNACIONAL.CAT (7-8-2020)

211 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: