JUNQUERAS, NO ENS TRACTEU D’IMBÈCILS !

“L’os pedrer, Junqueras!·
O li dones valeriana o vacances, al ‘community manager’, que descansi
( JOAN VALL CLARA )
Pocs minuts després del migdia, sota els efectes de l’anunci del sacrifici d’Iceta, va el community manager de Junqueras i ens engalta que les opcions s’han tancat amb l’adveniment del ministre de Salut, Salvador Illa, el 14-F. Diu Junqueras en la piulada que haurem de triar entre ERC i el PSC, que no hi ha res més, que és per a tot el que dona. Càsum l’os pedrer, Oriol! Només dos? Que ja és Espanya, això, que allà sempre va de dos?

El curiós és que planteja el dilema perquè Illa és l’aposta del PSC per anar a buscar els vots de Cs. S’ho han de fer mirar. O ell o el seu community manager perden pistonada. O li fa prendre valeriana o li dona vacances perquè descansi i eviti pujades d’adrenalina per tan poca cosa. Deixant a banda la mesquinesa que comporta el canvi de candidat en la forma, raó i circumstàncies per les quals es fa; l’operació fa flaire que els pugui passar com a aquells que ignoraven estar aturats al llindar del precipici i varen tenir la genial idea de posar-se en marxa. Quants sacrificis il·lustres a la popularitat no han servit per a res? Quants passos al costat improvisats han aconseguit l’objectiu? Quantes immolacions en va suma l’aritmètica dels estrategs electorals? Que no havia de fer un ple Cs amb Manuel Valls?

Maragall no va substituir Bosch perquè ERC volia l’alcaldia sí o sí? Recordeu els patacons de Roca i Molins quan Pujol els va fer entrar la passió per la ciutat d’un dia per l’altre? Fins quan ens tractareu d’imbècils?
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (31-1-2-2020)

241 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: