J X RIPOLL, ERC, CUP I PSC, CONTRA EL CATALÀ A L’AJUNTAMENT I A FAVOR DEL VEL

Junts X Ripoll,ERC, CUP i PSC voten contra l’obligatorietat del catalĂ  a l’ajuntament de Ripoll
Quan fa uns anys alguns deiem que hi havia partits independentistes anticatalans, molts ens prenien per bojos. Doncs bĂŠ, pel que sembla no anavem gaire desencaminats.

Els partits “independentistes” de l’ajuntament de Ripoll s’uneixen al PSC contra la llengua catalana, al bressol de Catalunya:

Junts X Ripoll, ERC, CUP i PSC votant contra l’obligatorietat que el personal contractat per l’ajuntament parli en catalĂ  i negant-se a donar suport al manifest KoinĂŠ. VolĂ­eu unitat? Ja la teniu! En contra de CATALUNYA! I els supremacistes som els del @front_nacional ?

El Front Nacional vol prohibir l’Ăşs de vel a treballadores de l’Ajuntament de Ripoll

Una mociĂł del Front Nacional de Catalunya (FNC) que es debatrĂ  en el ple municipal de Ripoll d’avui, posarĂ  sobre la taula la prohibiciĂł que les treballadores contractades o subcontractades per l’Ajuntament de Ripoll puguin portar hijab o vel islĂ mic durant l’horari laboral.

El partit representat per SĂ­lvia Orriols planteja tallar ÂŤde soca-rel qualsevol manifestaciĂł de coacciĂł polĂ­tica i ciutadana dels seus treballadors i administratsÂť, de la mateixa manera com es van prohibir els Sant Crists a les aules de les escoles. En aquest sentit, des del Front Nacional entenen que el vel i el mocador sĂłn una manifestaciĂł sexista, en tant que ÂŤprĂ ctica misòginaÂť de l’Islam, i ho proposen eliminar-los en defensa dels drets de totes les dones.

La proposta serĂ  rebutjada per la resta de grups del consistori, que ja abans de les eleccions municipals van plantejar el bloqueig al FNC. L’alcalde Jordi Munell recorda que aquesta proposta ja s’havia rebutjat durant l’anterior mandat, quan la regidora del PDeCAT Fina Guix -que en l’actualitat forma part del FNC- l’havia proposada en reunions de l’equip de govern. En aquest context el batlle sostĂŠ que la presència de treballadores dependents de l’Ajuntament que utilitzen el vel ĂŠs ÂŤresidualÂť , i qualifica la proposta del FNC ÂŤd’irrellevantÂť. Aquesta ĂŠs la primera mociĂł que el FNC proposa a Ripoll en un ple ordinari, juntament amb una altra que planteja que tot el personal de l’Ajuntament entengui i parli correctament el catalĂ . El mateix partit ha mostrat la seva indignaciĂł quan s’ha qualificat el seu argumentari electoral com a xenòfob.

Informa:RACOCATALA.CAT (1-8-2019)
N.de la R.
Que l’Ajuntament de Ripoll, bressol del Catalunya, menyspreĂŻ la llengua d’aquesta manera n’hi ha per tirar el barret al foc.La proposta del FNC sobre el vel sembla d’allò mĂŠs assenyada.Els partits tradicionals necessiten algĂş que els toqui el crostĂł abans que no sigui massa tard en temes de llengua i d’immigraciĂł.Una cosa ĂŠs ser racista i l’altra calçasses.

519 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: