J X RIPOLL, ERC, CUP I PSC, CONTRA EL CATAL√Ä A L’AJUNTAMENT I A FAVOR DEL VEL

Junts X Ripoll,ERC, CUP i PSC voten contra l’obligatorietat del catal√† a l’ajuntament de Ripoll
Quan fa uns anys alguns deiem que hi havia partits independentistes anticatalans, molts ens prenien per bojos. Doncs bé, pel que sembla no anavem gaire desencaminats.

Els partits “independentistes” de l’ajuntament de Ripoll s’uneixen al PSC contra la llengua catalana, al bressol de Catalunya:

Junts X Ripoll, ERC, CUP i PSC votant contra l’obligatorietat que el personal contractat per l’ajuntament parli en catal√† i negant-se a donar suport al manifest Koin√©. Vol√≠eu unitat? Ja la teniu! En contra de CATALUNYA! I els supremacistes som els del @front_nacional ?

El Front Nacional vol prohibir l’√ļs de vel a treballadores de l’Ajuntament de Ripoll

Una moci√≥ del Front Nacional de Catalunya (FNC) que es debatr√† en el ple municipal de Ripoll d’avui, posar√† sobre la taula la prohibici√≥ que les treballadores contractades o subcontractades per l’Ajuntament de Ripoll puguin portar hijab o vel isl√†mic durant l’horari laboral.

El partit representat per S√≠lvia Orriols planteja tallar ¬ęde soca-rel qualsevol manifestaci√≥ de coacci√≥ pol√≠tica i ciutadana dels seus treballadors i administrats¬Ľ, de la mateixa manera com es van prohibir els Sant Crists a les aules de les escoles. En aquest sentit, des del Front Nacional entenen que el vel i el mocador s√≥n una manifestaci√≥ sexista, en tant que ¬ępr√†ctica mis√≤gina¬Ľ de l’Islam, i ho proposen eliminar-los en defensa dels drets de totes les dones.

La proposta ser√† rebutjada per la resta de grups del consistori, que ja abans de les eleccions municipals van plantejar el bloqueig al FNC. L’alcalde Jordi Munell recorda que aquesta proposta ja s’havia rebutjat durant l’anterior mandat, quan la regidora del PDeCAT Fina Guix -que en l’actualitat forma part del FNC- l’havia proposada en reunions de l’equip de govern. En aquest context el batlle sost√© que la pres√®ncia de treballadores dependents de l’Ajuntament que utilitzen el vel √©s ¬ęresidual¬Ľ , i qualifica la proposta del FNC ¬ęd’irrellevant¬Ľ. Aquesta √©s la primera moci√≥ que el FNC proposa a Ripoll en un ple ordinari, juntament amb una altra que planteja que tot el personal de l’Ajuntament entengui i parli correctament el catal√†. El mateix partit ha mostrat la seva indignaci√≥ quan s’ha qualificat el seu argumentari electoral com a xen√≤fob.

Informa:RACOCATALA.CAT (1-8-2019)
N.de la R.
Que l’Ajuntament de Ripoll, bressol del Catalunya, menyspre√Į la llengua d’aquesta manera n’hi ha per tirar el barret al foc.La proposta del FNC sobre el vel sembla d’all√≤ m√©s assenyada.Els partits tradicionals necessiten alg√ļ que els toqui el crost√≥ abans que no sigui massa tard en temes de llengua i d’immigraci√≥.Una cosa √©s ser racista i l’altra cal√ßasses.

569 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: