JxCAT DEFENSA LA CONFRONTACIÓ AMB L’ESTAT PEL FRACÀS DEL DIÀLEG

|
El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya (JxCat), Albert Batet, ha reafirmat en una entrevista a Europa Press l’aposta per l’estratègia de la confrontació amb l’Estat com van reivindicar la setmana passada l’expresident Carles Puigdemont i el president Quim Torra. Batet ho ha justificat tenint en compte el “diàleg inexistent, imaginari, propi del cinema mut” del president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

Batet ha defensat que gestió i confrontació són dues cares de la mateixa moneda: “Si vols negociar i gestionar de forma eficient i eficaç Catalunya, inevitablement hauràs de confrontar amb l’Estat, perquè, o et retallaran financerament, o competències, o et posaran limitacions o et treuran diners com els romanents” dels ajuntaments.

També ha argumentat que l’única estratègia que ha donat “resultats positius” és la confrontació democràtica i pacífica -ha dit-, assegurant que és la que ha permès ampliar la base independentista, i que així s’ha evidenciat en les diverses eleccions des de les que hi va haver el 21 de desembre de 2017.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (27-8-2020)

207 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: