JxCAT HA DE FER DIMITIR IMMEDIATAMENT LA CONSELLERA ALSINA PER DIRIGIR-SE AL COS CONSOLAR EN CASTELLÀ

Crítiques a la consellera Alsina per dirigir-se al cos consolar en castellà.

Fachín: “Quan acotes el cap un cop ja no hi ha aturador. Davant el poder, cedim”.

TV3 ha provocat un malestar contra la consellera al difondre només el tall de veu en castellà.

Els membres del Govern de la Generalitat amb majoria independentista torna a decebre els seus votants. Aquest dimecres, el president Pere Aragonès i la consellera d’Acció Exterior Victòria Alsina han rebut el cos consular acreditat a Barcelona per explicar quines són les prioritats del Govern, i l’estratègia de comunicació torna a mostrar Catalunya amb una voluntat autonomista.

Després que Alsina s’hagi dirigit en castellà a l’audiència del cos consular per expressar la voluntat de crear un hub consular que “acosti els nostres governs, societats i empreses”, la rebuda a xarxes d’aquesta intervenció ha aixecat polseguera. Molts usuaris diuen que d’aquesta manera es dona una imatge de què “la llengua catalana és irrellevant i es pot relegar”, i fins i tot n’hi ha que demanen directament la dimissió d’Alsina. El tuitaire Albano-Dante Fachín tampoc ha pogut quedar-se de braços plegats, i ha etzibat que “quan acotes el cap un cop ja no hi ha aturador. El missatge és: davant el poder, cedim. Sempre. El despropòsit ho impregna tot”.

Josep Torrens 🎗
@josep_torrens
·
@JuntsXCat
ha de donar explicacions immediates sobre la vergonyant intervenció de la consellera @_VictoriaAlsina
davant el cos consular. Ha humiliat una majoria de catalans, emprant el castellà i ha transmès que el @govern
es sent còmode amb el model colonial imperant .

@josep_torrens
2. No hi ha cap excusa q ho justifiqui. Cal la dimissió immediata d la consellera. La seva intervenció trasllada a les cancelleries q el Govern assumeix la situació d colonització i assimilació q ens imposa l’Estat espanyol.
Junts s’ha de pronunciar si no vol perdre credibilitat
Informa:LAREPUBLICA.CAT (15-VII-2021)

180 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: