Borràs ha recordat que el govern espanyol negociava de manera bilateral amb la Generalitat i ha dit que pot continuar la inestabilitat si no s’aborda el conflicte amb Catalunya. Ha reivindicat el document signat al Palau de Pedralbes el desembre passat: ‘Si reprenem aquella lògica de diàleg bilateral, nosaltres hi serem perquè és on érem.’

Respecte de la tensió entre ERC i l’ANC arran de les declaracions de Joan Tardà, Borràs ha fet una crida a la unitat de l’independentisme i ha descrit com a ‘espectacle lamentable’ l’encreuament de retrets d’aquests últims dies.

Unes hores després, Borràs ha escrit a Twitter: ‘Cal no confondre bilateralitat amb diàleg’. Ha afegit que amb el govern espanyol s’ha de parlar de l’1-O i del mandat popular que se’n desprèn i que l’objectiu és la independència.

Laura Borràs 🎗

@LauraBorras

Nota de servei:
Cal no confondre bilateralitat amb diàleg. Des de @JuntsXCat estem sempre disposats a parlar amb tothom. L’important ès de què hem de parlar i amb el govern de l’estat hem de parlar de l’1O i del mandat popular que se’n desprèn. L’objectiu és la independència.

Informa:VILAWEB.CAT (10-8-2019)