EL GOBIERNO AUGMENTA ESCANDALOSAMENT UN 20% EL SOU DE POLICIES I GUÀRDIES CIVILS

“El Regne de Jusapol”
“El govern del PSOE/Podemos ha anunciat, per sorpresa, un increment -escandal√≥s- del sou de policies i gu√†rdies civils d’un 20% mensual de mitjana”

( SALVADOR COT )
Enmig d’una crisi de dimensions colossals, amb l’economia aturada, amb milers de fam√≠lies esperant l’abonament d’un ERTO que mai no arriba, amb centenars de milers d’aut√≤noms que no saben si sobreviuran, amb sectors sencers sota l’angoixa de la ru√Įna econ√≤mica, amb una emerg√®ncia social imperiosa quan encara no s’ha acabat el daltabaix sanitari… En aquest context dram√†tic, el govern del PSOE/Podemos ha anunciat, per sorpresa, un increment -escandal√≥s- del sou de policies i gu√†rdies civils d’un 20% mensual de mitjana. S√≠, la xifra √©s correcta, un 20%.

No s√© qu√® en pensar√† d’aix√≤ el personal sanitari, que ha treballat m√©s enll√† del que es pot suportar jugant-se la seva salut i la de les seves fam√≠lies. Tampoc els treballadors del sector de la neteja, alguns dels quals tamb√© han perdut la vida, i que han estat al peu del can√≥ durant tot el temps de confinament. Ni em puc imaginar la sensaci√≥ dels que han mantingut oberta la porta de la seva farm√†cia, del seu supermercat o del seu estanc. A tots ells, aix√≠ com als que han perdut la feina o, com a m√≠nim, part dels ingressos, el govern m√©s progressista del m√≥n mundial els est√† insultant.

Sense ni tan sols tenir una partida en uns pressupostos que encara estan per aprovar, el ministre Marlaska ha regat amb 245 milions d’euros les butxaques dels gu√†rdies civils i policies nacionals que s’han convertit, des de l’a por ellos en un poder aut√≤nom de l’Estat. Un gremi armat que vetlla pels seus interessos en coordinaci√≥ amb l’estament judicial. Espanya √©s el regne de Jusapol i els que ens van pegar s’ho cobren amb medalles, plusos i increments de sou espectaculars. La reforma √©s impossible.
Informa:ELMON.CAT (28-5-2020)

206 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: