LA BROMA DE 8TV: S’ESTRENA A LES XARXES PREGUNTANT A TV3 SI ESTAN PREPARATS

“La broma de 8tv”.
S’estrena a les xarxes preguntant-li a TV3 si estan preparats.
( JOAN VALL )
Per coneixement i experiència pròpia, sé una mica qui és, com és, què pensa i de quin peu calça l’anomenat propietari de la nova 8tv, Nicola Pedrazzoli. Per això em peto de riure quan sento i llegeixo companys de professió que parlen d’una suposada competència que li sobrevindrà a TV3 des que es va anunciar que Godó venia el canal a l’italià, client fix de jutjats i audiències i poca cosa més destacable com a currículum. Mirin que soc crític amb TV3, però pensar que Pedrazzoli hi construirà una competència és un insult a la intel·ligència i a les professions periodístiques i de l’entreteniment. Ara la promoció del canal també s’ha estrenat amb el mateix missatge a les xarxes.

“TV3, esteu preparats?” Pedrazzoli és qui és. Tothom té el que té i a ell de palica no n’hi falta, però no és res més que palica. Palica i denúncies als jutjats. El món de la comunicació a Catalunya té escrites moltes pàgines d’èpica, moltes pàgines de lírica, moltes pàgines d’estafes i, sobretot, moltes pàgines de necrològiques. La nova etapa de Pedrazzoli no serà gaire diferent de les anteriors i es mourà aviat cap a les pàgines de les necrològiques. Veurem quants espectadors incauts aconsegueix moure i quants diners és capaç de rampinar a grups de pressió i grups polítics.

I veurem quan comença la tocata i fuga, que serà més d’hora que tard. No hi ha més expectativa. La nova 8tv que anuncien competència de TV3 serà una broma de mal gust.
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (26-VIII-2021)

219 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: