LA CAIXA DE SOLIDARITAT PAGA ELS DOS MILIONS D’EUROS FINALS PER LA MULTA DEL 9-N

La Caixa de Solidaritat ha pagat aquest dijous els dos milions d’euros que faltaven per completar la multa imposada pel Tribunal de Comptes per la consulta del 9-N, segons ha informat la mateixa organització a través de Twitter.

Caixa de Solidaritat
@DeSolidaritat
Avui amb els vostres diners hem fet l’aportació de més de €2 milions per cobrir la multa del “Tribunal de Cuentas” pel 9N.
Moltes gràcies a tothom per aquest enèsim esforç. (fil) (1)

La Caixa de Solidaritat ha agraït l’enèsim esforç” a totes aquelles persones que han aportat diners i ha denunciat que el Tribunal de Comptes està “totalment polititzat, ple de casos de nepotisme portes endins i que no ha descobert cap cas de corrupció”. També han acusat aquest tribunal d’imposar una multa “per una malversació que el TSJC va absoldre”.

L’organització també ha informat que ha resolt la fiança de 5,8 milions d’euros imposada pel jutjat 13 de Barcelona contra alts càrrecs de la Generalitat implicats en la preparació del referèndum de l’1-O. “Finalment hem dipositat la quantitat íntegra i s’han pogut aixecar els embargaments als afectats”, han assegurat.
Informa:ELNACIONAL.CAT (1-8-2019)

353 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: