LA CAMBRA QÜESTIONA L’ACORD: L’ESTAT ENS DEU 45.000 MILIONS EN INFRAESTRUCTURES

La Cambra de Barcelona ha publicat recentment, un estudi on situa el dèficit acumulat d’infraestructures en 45.000 milions d’euros. Aquesta entitat denuncia que l’estat espanyol tan sols va invertir a Catalunya un 54,2% del que s’havia pressupostat, una tendència que s’ha anat accentuant des de l’any 2001 quan va deixar d’invertir fins a 8.000 milions d’euros. Així doncs, aquests 45.000 milions són els que s’haurien d’invertir fins d’aquí una dècada per cobrir tot el dèficit. Amb aquest retrat econòmic i la situació actual política, la Cambra planteja una enquesta al teixit empresarial català.

La pregunta es basa en si aproven un acord d’Esquerra amb el PSOE per investir a Pedro Sánchez com a president del govern espanyol. El plantejament és el següent: “Creus que els partits polítics catalans haurien de donar suport a una investidura sense reconèixer aquest dèficit?”. La Cambra dona quatre respostes a escollir: dues negant la investidura on l’únic problema són les infraestructures o bé van més enllà i reclamen altres greuges. La tercera resposta és un “sí perquè és imprescindible formar govern” i la quarta opció és que “la Cambra no hauria d’interferir en l’acció de govern”.

Participa a les #ConsultesCambra!

👉 Segons el darrer #EstudisCambra es constata un dèficit acumulat d’infraestructures de 45.000 M€. Creus q els partits polítics catalans haurien de donar suport a una investidura sense reconèixer aquest dèficit?

🗳 https://t.co/S5Ym8HYM1z pic.twitter.com/aYlb3MRPdK

— Cambra de Barcelona (@cambrabcn) December 31, 2019
La resposta i l’opció a vot estan restringides als empresaris i autònoms registrats.
Informa:ELNACIONAL.CAT (31-12-2019)

198 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: