LA CAMBRA Q√úESTIONA L’ACORD: L’ESTAT ENS DEU 45.000 MILIONS EN INFRAESTRUCTURES

La Cambra de Barcelona ha publicat recentment, un estudi on situa el d√®ficit acumulat d’infraestructures en 45.000 milions d’euros. Aquesta entitat denuncia que l’estat espanyol tan sols va invertir a Catalunya un 54,2% del que s’havia pressupostat, una tend√®ncia que s’ha anat accentuant des de l’any 2001 quan va deixar d’invertir fins a 8.000 milions d’euros. Aix√≠ doncs, aquests 45.000 milions s√≥n els que s’haurien d’invertir fins d’aqu√≠ una d√®cada per cobrir tot el d√®ficit. Amb aquest retrat econ√≤mic i la situaci√≥ actual pol√≠tica, la Cambra planteja una enquesta al teixit empresarial catal√†.

La pregunta es basa en si aproven un acord d’Esquerra amb el PSOE per investir a Pedro S√°nchez com a president del govern espanyol. El plantejament √©s el seg√ľent: “Creus que els partits pol√≠tics catalans haurien de donar suport a una investidura sense recon√®ixer aquest d√®ficit?”. La Cambra dona quatre respostes a escollir: dues negant la investidura on l’√ļnic problema s√≥n les infraestructures o b√© van m√©s enll√† i reclamen altres greuges. La tercera resposta √©s un “s√≠ perqu√® √©s imprescindible formar govern” i la quarta opci√≥ √©s que “la Cambra no hauria d’interferir en l’acci√≥ de govern”.

Participa a les #ConsultesCambra!

ūüĎČ Segons el darrer #EstudisCambra es constata un d√®ficit acumulat d‚Äôinfraestructures de 45.000 M‚ā¨. Creus q els partits pol√≠tics catalans haurien de donar suport a una investidura sense recon√®ixer aquest d√®ficit?

ūüó≥ https://t.co/S5Ym8HYM1z pic.twitter.com/aYlb3MRPdK

‚ÄĒ Cambra de Barcelona (@cambrabcn) December 31, 2019
La resposta i l’opci√≥ a vot estan restringides als empresaris i aut√≤noms registrats.
Informa:ELNACIONAL.CAT (31-12-2019)

130 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: