LA CENSURA CONTRA BARTOMEU NECESITA 3.000 FIRMES EN DOS DIES

Segona i última dada abans que acabi el termini. Els impulsors de la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu han anunciat aquest dimarts al matí que porten 12.700 firmes quan queden dos dies, el que significa que els falten una mica menys de 4.000 firmes més.

La moció necessita 16.500 firmes perquè prosperi i ara és moment dels socis per decidir si s’arriba o no. Si s’aconsegueix la xifra, hi haurà un referèndum al Barça que servirà per destituir Bartomeu i la seva junta si s’arriba o se supera el 66,6% dels votants.

1⃣2⃣.7⃣0⃣0⃣‼
🔥🔥ESPRINT FINAL🔥🔥

✍ Llença’t a signar!

Consulta el teu local més proper i l’horari de disponibilitat, tenim la teva papereta llesta 📨

📍https://t.co/ZbIvlaXyEg pic.twitter.com/WMlajdyqQ1

— Plataforma Més que una Moció (@MesQueUnaMocio) September 15, 2020
La plataforma Més que una Moció ha comunicat el nou recompte de la moció i ha acompanyat la publicació amb un vídeo dels èxits del Barça en l’època de Guardiola i també mostra els desastres de Roma, Liverpool i Lisboa amb la cançó mítica de Lax’nBusto, Llença’t.

Els impulsors ja van anunciar que tenien el vistiplau del grup musical per utilitzar aquesta cançó i aquesta és una de les accions que formen part de l’estratègia dels organitzadors per tombar Bartomeu.

Una altra de les accions va ser posar cartells per la ciutat de Barcelona i noves campanyes de publicitat a les xarxes socials que es van inaugurar el dia de la Diada.

Hi ha 130 punts habilitats per aquesta moció, ubicats a Catalunya i arreu d’Europa, i una de les anècdotes es va produir aquest cap de setmana. Michał Gajdek va viatjar des de Polònia per votar contra Bartomeu. El soci va demanar les butlletes, però va veure com no li arribaven, s’esgotava el temps i al final va decidir comprar un bitllet d’avió i votar físicament a Barcelona.

Mentrestant, el Barça va comunicar el passat dijous que hi hauria eleccions a la presidència el 20 i 21 de març. Les eleccions seran en diferents seus arreu del territori, durant dos dies i, en un principi, es va dir que s’habilitaria el vot per correu. Aquesta última opció no estarà permesa, segons va confirmar la Secretaria General de l’Esport a ElNacional.cat.
Informa:ELNACIONAL.CAT (15-9-2020)

342 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: