LA CLECA DE TORRA A ILLA: ” ESTÀ EN JOC LA SOBIRANIA DEL PARLAMENT “

El president Quim Torra ha clavat una cleca dialèctica al ministre de Sanitat, Salvador Illa, després que aquest ha reclamat que el Parlament suspengui el mandatari català “respectant les resolucions judicials”.

“El Parlament va votar el dia 4 de gener. 67 diputats van ratificar la meva condició de diputat, és a dir, van defensar la sobirania del Parlament. Aquesta és la qüestió en joc ―pels que creiem en la voluntat popular i que la sobirania dels catalans rau en el Parlament, esclar―”, ha indicat el president.

El Parlament va votar el dia 4 de gener. 67 diputats van ratificar la meva condició de diputat, és a dir, van defensar la sobirania del Parlament. Aquesta és la qüestió en joc -pels que creiem en la voluntat popular i que la sobirania dels catalans rau en el Parlament, esclar. https://t.co/9zS5q90aGT

— Quim Torra i Pla (@QuimTorraiPla) January 25, 2020
El ministre ha manifestat en una visita a Pineda de Mar que es tracta d’una “decisió del Parlament”, però després ha volgut “aclarir” aquestes afirmacions i destacar que la cambra catalana ha de respectar les decisions de la justícia, i per tant, ha de ser ella qui sentenciï la suspensió de Torra.
Informa:ELNACIONAL.CAT (26-1-2020)

432 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: