LA CONFERÈNCIA DE PUIGDEMONT A PRADA, PER INTERNET

La prefectura de Prada de Conflent ha advertit als organitzadors de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE), que se celebra en aquesta localitat nord-catalana, que aquest any no vol cap concentració de persones i que establirà controls per tal que això no es produeixi. Vol que la UCE aquest any se segueixi per via telemàtica. Especialment estan preocupats per l’expectació que s’ha creat per la conferència que el divendres 21 d’agost té previst pronunciar-hi el president Carles Puigdemont, que finalment s’haurà de seguir per internet.

En les reunions organitzatives de la UCE amb la prefectura, tant el prefecte com el sotsprefecte han insistit especialment en aquest punt, i han advertit que si es produeix alguna aglomeració de persones tancaran aquesta edició de la Universitat.

Un dels membres de l’equip organitzador de la Universitat, Joan Becat, ha demanat avui des de Ràdio Arrels de Perpinyà que la gent no intenti anar a la UCE per veure Puigdemont. “Tant per aquest acte, com per tots els altres no vingueu a Prada a Vall Roc pensant que podreu passar per una escletxa i assistir-hi”, ha indicat.

“Ho lamentem, però no serà possible, ni per als membres del patronat de la UCE, ni per les persones que no participin directament en l’acte. Les condicions que ens ha posat [la prefectura] ens permeten malgrat tot celebrar la UCE. Però no hi haurà cap públic. Esperi que ho entendreu”, ha afegit.
Informa:ELNACIONAL.CAT (12-8-2020)

350 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: