LA CONTINUÏTAT DE MESSI PASSA PERQUÈ TRES CRACS S’ABAIXIN EL SOU UN 40%

Passen els dies i el FC Barcelona continua fent números per fer quadrar la delicadíssima situació econòmica del Barça, els requisits imposats per LaLiga pel que fa a la massa salarial i el nou contracte de Leo Messi.

La solució no és fàcil, però el Barça no deixa de fer girar el cub de Rubik, convençut que al final tots els colors encaixaran.

El pla inicial era aconseguir un suculent traspàs de Dembélé, uns diners, units a la desaparició de la fitxa del francès, que hauria facilitat molt les coses. Amb la lesió de l’extrem a l’Eurocopa, però, tot se’n va anar en orris, per la qual cosa al Barça no li va quedar més remei que buscar un pla B.

I aquest passaria ara, segons informa Cuatro, perquè 3 dels cracs de la primera plantilla acceptessin rebaixar-se la fitxa un 40%, al·ludint que els seus elevats salaris, aprovats sense miraments per la passada junta directiva, estan fora de lloc en el context econòmic actual.

Segons el diari Sport, aquests moviments per part del club estan generant algunes tensions a la plantilla, encara que els jugadors estan a l’espera de veure la proposta per escrit i les possibles compensacions abans d’emetre cap veredicte.


La sortida de Griezmann, necessària

La rebaixa salarial serà menor si el Barça aconsegueix tancar l’altre gran objectiu, la sortida de Griezmann, un futbolista amb una fitxa molt elevada, que no ha complert les expectatives i que continua tenint cartell, especialment a Anglaterra.

Malgrat que el jugador és partidari de seguir o, a tot estirar, de tornar a l’Atlètic de Madrid, el Barça no pensa cometre el mateix error que amb Luis Suárez i veu la Premier League com la millor de les destinacions. Refredats els interessos del Manchester United i del Manchester City, el club que en aquests moments està més a prop de Griezmann és el Chelsea, que continua escombrant el mercat a la recerca d’un davanter del màxim nivell.

Segons mitjans anglesos, el Chelsea vol Griezmann cedit, pagant una quantitat fixa més la fitxa del jugador, una mesura que no li aniria gens malament al Barça, que tot i així buscarà el traspàs o, a tot estirar, una opció de compra obligatòria.

Informa:ELNACIONAL.CAT (14-VII-2021)

167 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: