LA CORUNYA: APALLISSEN UNA FRUITERA PER VENDRE PERES DE CATALUNYA

Un home ha donat una pallissa a Sandra Castro, una fruitera de La Corunya. L’atacant es va violentar amb ella perqu√® venia peres de Lleida al seu local.

Els fets van passar el dimarts, minuts abans de les dues de la tarda, al local que regenta a Marqu√®s de Pontejos (La Corunya). L’home li va exigir que retir√©s la fruita perqu√® era catalana “i no √©s normal vendre-la aqu√≠”. Ella li va demanar que se n’an√©s, i ell la va atacar.

Li va pegar diversos cops de puny
Castro t√© un cartell amb el preu i l’origen de cada fruita que exposa a la seva botiga, Fruiteria Sandra. L’home, quan ho va veure, es va enfurismar en veure les peres de Lleida. Segons sembla, es va posar violent i se li va acostar per fer-li la botifarra davant de la seva cara, segons La Voz de Asturias.

L’atacant li va exigir que retir√©s la fruita catalana, i Castro s’hi va negar. Aleshores l’home, d’uns 70 anys, li va pegar diversos cops de puny. Com a conseq√ľ√®ncia, la v√≠ctima va acabar amb ferides a la cara.

Li va fer una foto
Castro, en veure el cam√≠ que prenia la baralla, va agafar el m√≤bil i va enfocar l’atacant amb la c√†mera. El va amena√ßar de fer-li una fotografia i presentar una den√ļncia.

Va ser aleshores quan l’home li va prendre el tel√®fon i li va clavar dos cops de puny a la cara. La v√≠ctima t√© dues lesions a prop del nas.

Va demanar auxili a crits

Segons relata Castro, va demanar ajuda a crits, at√®s que en aquell moment passava molta gent pel carrer. “Al principi no va venir ning√ļ”, assegura. Al final, per√≤, “va apar√®ixer un noi”, explica la dona.

Ella li va explicar el que estava passant, i el noi li va exigir a l’atacant que li torn√©s el seu m√≤bil.

L’agressor es va intentar defensar

Segons el testimoni de la v√≠ctima, el senyor es va excusar dient que no havia colpejat a ning√ļ. Per√≤ Castro estava sagnant per tota la cara, cosa que feia evident la mentida. Finalment, l’agressor li va retornar el tel√®fon i va marxar r√†pidament de la fruiteria.

Encara no l’han identificat
Castro va acudir a la policia a denunciar l’home. Va aconseguir fer-li una foto de la cara, i la va lliurar als agents perqu√® el trobessin, tot i que encara no l’han localitzat.

Aquesta no √©s la primera vegada que alg√ļ fa refer√®ncia als productes catalans que ven a la seva fruiteria. “M’havien dit que no em compraven productes per ser catalans, per√≤ mai havia vist res aix√≠, em va doldre m√©s l’esc√†ndol que els cops de puny”, ha assegurat.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (24-10-2019)

223 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: