LA CORUNYA: APALLISSEN UNA FRUITERA PER VENDRE PERES DE CATALUNYA

Un home ha donat una pallissa a Sandra Castro, una fruitera de La Corunya. L’atacant es va violentar amb ella perquè venia peres de Lleida al seu local.

Els fets van passar el dimarts, minuts abans de les dues de la tarda, al local que regenta a Marquès de Pontejos (La Corunya). L’home li va exigir que retirés la fruita perquè era catalana “i no és normal vendre-la aquí”. Ella li va demanar que se n’anés, i ell la va atacar.

Li va pegar diversos cops de puny
Castro té un cartell amb el preu i l’origen de cada fruita que exposa a la seva botiga, Fruiteria Sandra. L’home, quan ho va veure, es va enfurismar en veure les peres de Lleida. Segons sembla, es va posar violent i se li va acostar per fer-li la botifarra davant de la seva cara, segons La Voz de Asturias.

L’atacant li va exigir que retirés la fruita catalana, i Castro s’hi va negar. Aleshores l’home, d’uns 70 anys, li va pegar diversos cops de puny. Com a conseqüència, la víctima va acabar amb ferides a la cara.

Li va fer una foto
Castro, en veure el camí que prenia la baralla, va agafar el mòbil i va enfocar l’atacant amb la càmera. El va amenaçar de fer-li una fotografia i presentar una denúncia.

Va ser aleshores quan l’home li va prendre el telèfon i li va clavar dos cops de puny a la cara. La víctima té dues lesions a prop del nas.

Va demanar auxili a crits

Segons relata Castro, va demanar ajuda a crits, atès que en aquell moment passava molta gent pel carrer. “Al principi no va venir ningú”, assegura. Al final, però, “va aparèixer un noi”, explica la dona.

Ella li va explicar el que estava passant, i el noi li va exigir a l’atacant que li tornés el seu mòbil.

L’agressor es va intentar defensar

Segons el testimoni de la víctima, el senyor es va excusar dient que no havia colpejat a ningú. Però Castro estava sagnant per tota la cara, cosa que feia evident la mentida. Finalment, l’agressor li va retornar el telèfon i va marxar ràpidament de la fruiteria.

Encara no l’han identificat
Castro va acudir a la policia a denunciar l’home. Va aconseguir fer-li una foto de la cara, i la va lliurar als agents perquè el trobessin, tot i que encara no l’han localitzat.

Aquesta no és la primera vegada que algú fa referència als productes catalans que ven a la seva fruiteria. “M’havien dit que no em compraven productes per ser catalans, però mai havia vist res així, em va doldre més l’escàndol que els cops de puny”, ha assegurat.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (24-10-2019)

277 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: