LA CRIDA APOSTA PER UNA “MOBILITZACIÓ PERMANENT” I DESCARTA ELECCIONS

La Crida aposta per una mobilitzaciĂł “cĂ­vica i pacĂ­fica”, tot i que tambĂŠ “permanent”, com a resposta a una sentència condemnatòria, i aixĂ­ li ho ha traslladat al president de la Generalitat, Quim Torra, en una reuniĂł que ha tingut lloc aquest dijous al Palau de la Generalitat. El secretari general de la Crida, Toni Morral, ha defensat tambĂŠ en sortir de la reuniĂł que la convocatòria anticipada d’eleccions i la “resposta de paĂ­s” a la sentència sĂłn una “qĂźestiĂł a part”, per la qual cosa ha descartat que pugui tenir una “relaciĂł causa-efecte”.

La reuniĂł s’emmarca dins la ronda de contactes de Torra amb partits i entitats per teixir una estratègia conjunta que va començar el passat mes de juny.

Morral, que ha defensat que no acceptaran cap altra sentència que no sigui l'”absolutòria”, tambĂŠ ha afirmat que cal una resposta “molt unitĂ ria” que interpel¡li “un gran ventall de la ciutadania” i tots els “demòcrates”. En aquest sentit, el dirigent de La Crida ha assegurat que ha posat sobre la taula del president algunes propostes per encarar la sentència, però no ha volgut avançar en què consistirien per tal que la sortint sigui el mĂ xim d'”unitĂ ria” possible i ha avisat que el protagonisme no ha de ser dels partits sinĂł de la ciutadania. TambĂŠ ha afirmat que, com a “entitat”, estaran “al servei del president” per dur-la a terme.

D’altra banda, Morral ha fet una crida a la participaciĂł a la manifestaciĂł de la Diada d’enguany i, preguntat per les declaracions del president del PDeCat, David BonvehĂ­, en què afirmava que si la Crida volia ser el relleu del seu partit, ho diguĂŠs, Morral ha defensat que no es plantegen “ocupar cap espai” i que estan al “marge dels partits”. “Som l’espai de la unitat”, ha conclòs.

Informa:ELNACIONAL.CAT (29-8-2019)

290 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: