LA CRIDA APOSTA PER UNA “MOBILITZACI√ď PERMANENT” I DESCARTA ELECCIONS

La Crida aposta per una mobilitzaci√≥ “c√≠vica i pac√≠fica”, tot i que tamb√© “permanent”, com a resposta a una sent√®ncia condemnat√≤ria, i aix√≠ li ho ha traslladat al president de la Generalitat, Quim Torra, en una reuni√≥ que ha tingut lloc aquest dijous al Palau de la Generalitat. El secretari general de la Crida, Toni Morral, ha defensat tamb√© en sortir de la reuni√≥ que la convocat√≤ria anticipada d’eleccions i la “resposta de pa√≠s” a la sent√®ncia s√≥n una “q√ľesti√≥ a part”, per la qual cosa ha descartat que pugui tenir una “relaci√≥ causa-efecte”.

La reuni√≥ s’emmarca dins la ronda de contactes de Torra amb partits i entitats per teixir una estrat√®gia conjunta que va comen√ßar el passat mes de juny.

Morral, que ha defensat que no acceptaran cap altra sent√®ncia que no sigui l'”absolut√≤ria”, tamb√© ha afirmat que cal una resposta “molt unit√†ria” que interpel¬∑li “un gran ventall de la ciutadania” i tots els “dem√≤crates”. En aquest sentit, el dirigent de La Crida ha assegurat que ha posat sobre la taula del president algunes propostes per encarar la sent√®ncia, per√≤ no ha volgut avan√ßar en qu√® consistirien per tal que la sortint sigui el m√†xim d'”unit√†ria” possible i ha avisat que el protagonisme no ha de ser dels partits sin√≥ de la ciutadania. Tamb√© ha afirmat que, com a “entitat”, estaran “al servei del president” per dur-la a terme.

D’altra banda, Morral ha fet una crida a la participaci√≥ a la manifestaci√≥ de la Diada d’enguany i, preguntat per les declaracions del president del PDeCat, David Bonveh√≠, en qu√® afirmava que si la Crida volia ser el relleu del seu partit, ho digu√©s, Morral ha defensat que no es plantegen “ocupar cap espai” i que estan al “marge dels partits”. “Som l’espai de la unitat”, ha concl√≤s.

Informa:ELNACIONAL.CAT (29-8-2019)

349 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: