LA CUP PREN LA INICIATIVA PER CULMINAR AMB UNA TAULA INTERNACIONAL

La CUP ha convocat per a aquest dilluns c√†rrecs electes de totes les formacions “democr√†tiques” per ultimar una proposta postsent√®ncia “que estigui a l’al√ßada del moment popular”. A trav√©s d’un comunicat, els cupaires han explicat que l’objectiu √©s culminar en una Taula Internacional per a l’Autodeterminaci√≥, l’Amnistia i la Llibertat.

Hi estan cridats a participar tant electes a nivell local (alcaldes i regidors), com tamb√© diputats i diputades a nivell de pa√≠s. I la CUP ha explicat que ha decidit prendre la iniciativa despr√©s de copsar la “incapacitat” del Govern de donar una resposta pol√≠tica “a l’al√ßada de les mobilitzacions populars que estan desbordant el pa√≠s”. La trobada ser√† a les 19 hores a les Cotxeres de Sants.

La proposta que la CUP posa sobre la taula ha de possibilitar, segons la formaci√≥, “el final de la repressi√≥, l’amnistia, l’exercici de sobirania per dur a terme pol√≠tiques socioecon√≤miques sense les restriccions que imposa l’Estat i l’exercici del dret a l’autodeterminaci√≥”.
Informa:ELMON.CAT (20-10-2019)

254 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: