LA CUP ” TENSA ” EL CONFLICTE PER ENTRAR EN LA ” FASE RESOLUTIVA “

La CUP defensa que cal ‚Äúten¬≠sar i re-esca¬≠lar el con¬≠flicte‚ÄĚ amb l‚ÄôEstat a par¬≠tir de la Diada i de la sent√®ncia del Tri¬≠bu¬≠nal Suprem de l‚Äô1-O per poder crear les ‚Äúcon¬≠di¬≠ci¬≠ons‚ÄĚ i entrar en la fase reso¬≠lu¬≠tiva de la q√ľesti√≥.

El dipu¬≠tat de la CUP Car¬≠les Riera ha asse¬≠nya¬≠lat en una entre¬≠vista a SER Cata¬≠lu¬≠nya que ten¬≠sar el con¬≠flicte √©s ‚Äúl‚Äô√ļnica manera de des¬≠blo¬≠que¬≠jar la situ¬≠aci√≥‚ÄĚ perqu√® l‚ÄôEstat no est√† dis¬≠po¬≠sat a nego¬≠ciar.

D‚Äôaltra banda, ha fet una crida a tre¬≠ba¬≠llar per ‚Äúestrat√®gies com¬≠par¬≠ti¬≠des‚ÄĚ i que els par¬≠tits, les enti¬≠tats i els agents soci¬≠als sumin i per¬≠me¬≠tin gene¬≠rar una ‚Äúonada mobi¬≠lit¬≠za¬≠dora igual o supe¬≠rior al 3-O‚ÄĚ i, sobre¬≠tot, ‚Äúaguan¬≠tar-la‚ÄĚ.

Aquesta ‚Äúres¬≠posta sos¬≠tin¬≠guda‚ÄĚ al car¬≠rer √©s la que ha d‚Äôacon¬≠se¬≠guir una ‚Äúagenda de rup¬≠tura democr√†tica amb l‚ÄôEstat‚ÄĚ, segons Riera.

Riera ha expli¬≠cat que la res¬≠posta a la sent√®ncia del Suprem √©s un moment ‚Äúmolt impor¬≠tant‚ÄĚ per ‚Äúacce¬≠le¬≠rar el proc√©s‚ÄĚ amb una res¬≠posta pol√≠tica que inclo¬≠gui una pro¬≠posta con¬≠creta de l‚Äôexer¬≠cici de l‚Äôauto¬≠de¬≠ter¬≠mi¬≠naci√≥.

‚ÄúHa de ser un moment de pre¬≠pa¬≠raci√≥, i en aquest moment es poden donar situ¬≠a¬≠ci¬≠ons que per¬≠me¬≠tin fer grans pas¬≠sos enda¬≠vant‚ÄĚ, ha afe¬≠git.

D‚Äôaltra banda, con¬≠si¬≠dera que cal cons¬≠truir una ‚Äúuni¬≠tat inde¬≠pen¬≠den¬≠tista‚ÄĚ al vol¬≠tant de la idea de ‚Äúrup¬≠tura‚ÄĚ, i no de tran¬≠sici√≥, com con¬≠si¬≠dera que es va fer a l‚Äôoctu¬≠bre del 2017.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (8-8-2019)

N.de la R.

Paraules boniques,revolucion√†ries que caldria que es tradu√Įssin en fets. D’entrada convindria que aprovessin els pressupostos perqu√® ara mateix sense pressupostos nom√©s es perjudiquen les classes populars. A m√©s a m√©s haurien d’entrar al Govern per formar un sol bloc per enfrontar el terror espanyol. Aquesta “oposici√≥” d’ara no afavoreix les classes populars, divideix l’independentisme i,curiosament, enforteix l’Estat. Que jo s√†piga la CUP no t√© ning√ļ a la pres√≥ i una sola persona a l’exili, tot i que nom√©s acusada de desobedi√®ncia.

La ruptura amb Espanya exigeix molts sacrificis.Com diu la CUP caldr√† saber mantenir la tensi√≥ i aix√≤ √©s el que importa. Cal ocupar les infraestructures del pa√≠s i una gran capacitat de resist√®ncia.Pot presentar la CUP un pla de resist√®ncia? Si em conven√ß, m’hi apuntat√©. Mentrestant, dubto de tot el que dieu. Necessitem fets i no paraules. A les vostres mans est√† emp√®nyer el pa√≠s cap a la independ√®ncia. Us ho dic de cor, perqu√® tot i que estic a les ant√≠podes gaireb√© de totes les vostres idees, teniu gent valuosa. Aprofiteu-la en b√© del pa√≠s¬†¬†

 

211 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: