L’11-S: √ČS NORMAL QUE LA GENT CENSURI ELS PARTITS INDEPES QUE ENS HAN ENGANYAT

“UNA ” MANI” SENSE VIPS ”
( BERNAT DED√ČU )

Ha bastat que Elisenda Paluzie prengu√©s la s√†via decisi√≥ d‚Äôeliminar la zona VIP per als pol√≠tics en la propera manifestaci√≥ de la Diada perqu√® la classe manaire del processisme hagi esclatat en una plorera col¬∑lectiva que t√© com a √ļnic objectiu exercitar-se en l‚Äôart amb qu√® m√©s excel¬∑leix: el xantatge emocional. Que si l‚ÄôANC est√† provocant una reacci√≥ de la ciutadania contra els partits, que si Paluzie i els seus amics puristes estan a punt de generar un esclat d‚Äôantipol√≠tica, que si s‚Äôest√† animant el poble a xiular els nostre pobrissons representants, ells que s‚Äôhan sacrificat tant√≠ssim per naltrus, i un llarg etc√®tera de repulsiva vomitera. Fixeu-vos si la cosa va fluixeta d‚Äôarguments, que Esquerra ha decidit treure del congelador Josep Huguet per tal d‚Äôesbroncar els ciutadans que, humilment, no nom√©s eliminar√≠em zones VIP, sin√≥ que far√≠em desfilar alg√ļ amb orelles de burro.

El processisme t√© una visi√≥ de l‚Äôalteritat comunal d‚Äôun alt√≠ssim inter√®s filos√≤fic. Quan hom aplaudeix els l√≠ders en una ocasi√≥ com la Diada, s‚Äôhi fa selfies compulsivament o retuita els poemes amb qu√® la meva estimada Laura Borr√†s ens amenitza la vida liter√†ria a les xarxes, forma part d‚Äôall√≤ que se‚Äôn diu ‚Äúla bona gent‚ÄĚ, ‚Äúel poble catal√†‚ÄĚ o fins i tot ‚Äúla societat civil‚ÄĚ. Per√≤ quan aquesta mateixa beata ciutadania decideix que ja √©s hora de passar comptes amb una classe pol√≠tica que els ha mentit amb impunitat, quan alg√ļ li recorda a Gabriel Rufi√°n all√≤ dels ‚Äú18 meses y ni un d√≠a m√°s‚ÄĚ o quan el manifestant gosa xiular Joan Capdevila perqu√® presideix una comissi√≥ al Congreso responsable de fomentar la marca Espanya, aquest mateix individu esdev√© un hiperventilat enviat per Satan√†s en persona, un agent divisor de l‚Äôindependentisme o fins i tot, nom√©s faltaria, una mala persona.

Antipolítica, estimats representants, és el que fa anys que perpetreu a força de mentir, d’anticipar una independència en què mai no havíeu cregut ni havíeu gosat solidificar mitjançant una sola estructura d’implementació

Entenc que als partits autoanomenats creativament independentistes els sobti que, per primera vegada, l‚ÄôANC tingui una presidenta amb prou picarols com per no cedir al seu domini. Tamb√© comprenc que els sembli incre√Įble, ai las, que la manifestaci√≥ de l‚Äô11-S sigui precisament aix√≤, una manifestaci√≥, concepte que segons el nostre diccionari de ca l‚ÄôIEC vol dir una ‚Äúdemostraci√≥ col¬∑lectiva en qu√® les persones que hi concorren fan paleses llurs conviccions, desitjos o sentiments a favor d‚Äôuna opini√≥ o d‚Äôuna reivindicaci√≥‚ÄĚ. Tot aix√≤ √©s comprensible, car fins ara se‚Äôns havia acostumat a desfilades tremendament creatives on tothom havia de cantar id√®ntics esl√≤gans el mateix minut i segon. Per√≤ resulta, i aquest fet s√≠ que ha de provocar somriures, que cada vegada hi ha m√©s gent a qui la sistem√†tica aixecada de camisa ja comen√ßa a fatigar i que aix√≠ ho vol expressar als seus representants.

Antipolítica, estimats representants, és el que fa anys que perpetreu a força de mentir, d’anticipar una independència en què mai no havíeu cregut ni havíeu gosat solidificar mitjançant una sola estructura d’implementació. Antipolítica és el vostre xantatge perpetu, tan horripilant com fastigós. Fins ara havíeu manipulat els ciutadans, però ja és hora que comenceu a tenir-los una mica de por. El món d’ahir va esfondrant-se, lentament però segura. La revolta dels somriures acaba i comença la revolta del passar comptes. I jo, no us ho puc negar, la rebo amb una sonora, insultant riallada.

Informa:ELNACIONAL.CAT (4-8-2019)

189 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: