LA DIADA: L’ANC FARÀ UNA FIRA PER POTENCIAR EL CONSUM ESTRATÈGIC

Els actes de la Diada d’enguany, organitzats per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), no es limitaran a la manifestació de la tarda, sinó que s’estendran a la resta del dia. Segons que ha anunciat l’ANC, de 10.00 a 15.00, al Pla de Palau de Barcelona i als carrers de la rodalia s’hi habilitarà l’Espai Eines de País, amb activitats per a conscienciar els ciutadans sobre com fer passos cap a la independència.

L’espai es dividirà en dues parts. A la primera, al centre de la plaça, s’hi podran trobar punts interactius per a prendre consciència de les eines que tenim per a canviar la realitat actual i les accions que es poden fer, individualment o col·lectivament, per avançar cap a la independència.

A la segona, als carrers adjacents, hi haurà la part d’aplicació pràctica de les eines que s’hauran exposat a la plaça. Per exemple, a la plaça hi haurà un punt interactiu en què hom podrà saber si és un consumidor estratègic que potencia el compromís amb la nostra economia, sense ingerències polítiques, i als carrers del voltant hi haurà empreses registrades a la campanya Consum Estratègic per a qui vulgui fer canvis de contracte.

‘Es tracta de traslladar la idea principal que cadascú de nosaltres és una eina de país, i que els petits canvis, si esdevenen col·lectius, transformen la realitat’, diu l’ANC.


Ja és actiu el registre telefònic a la Diada

L’ANC també ha anunciat que ja ha activat el centre de trucades per a inscriure’s a la manifestació de la tarda, que enguany tindrà el punt central a la plaça d’Espanya de Barcelona i s’estendrà pels carrers que hi desemboquen: els carrer de la Creu Coberta, el carrer de Tarragona, l’avinguda del Paral·lel, l’avinguda de Maria Cristina i la Gran Via de les Corts Catalanes. Amb aquesta imatge es vol configurar el dibuix d’una unió cap a un objectiu central.

Com inscriure’s a la Diada 2019

Si hom vol inscriure-s’hi telefònicament, pot trucar al 93 655 82 82 de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00. També ho pot fer a la pàgina web diada.assemblea.cat.
Informa:VILAWEB.CAT (21-8-2019)

356 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: