LA DIAGONAL, BLINDADA PER LA POLICIA AMB PANY I FORRELLAT PER LA VISITA DEL REI

La Policia Nacional ha blindat aquest diumenge l’avinguda Diagonal de Barcelona per evitar les protestes contra el rei Felip VI i garantir la seva seguretat.

El tram tallat bloqueja l’accés al Palau de Congressos de Catalunya –on demà se celebren els premis de la Fundació Princesa de Girona, que el rei espanyol ha d’entregar– i l’hotel Rey Juan Carlos I, on segons algunes fonts està previst que la família reial hi passi la nit.

A més de la Diagonal de Barcelona, també s’ha incrementat la seguretat dins del recinte del Juan Carlos I i s’ha instal·lat un dispositiu extra de control als accessos.

Fins a cinc col·lectius han convocat accions contra la visita de Felip VI. La primera, impulsada pels CDR, tindrà lloc aquest mateix vespre. Criden a fer una cassolada davant l’hotel a partir de dos quarts de nou amb la proclama “no et deixarem dormir”.

CDR Catalunya #RevoltaPopular 🔥
@CDRCatOficial
👑 El rei espanyol arriba abans a Barcelona perquè li fem por. No et deixarem dormir!

🔊 Cassolada contra el repressor i per la República!

🗓 Diumenge, 3 novembre.
🕣 20.30h
📌 Hotel Juan Carlos

I dilluns #4N al Palau de Congressos 🚫👑#RevoltaPopular 🔥#CDRenXarxa

A principis de setmana, Arran, el col·lectiu juvenil de l’esquerra independentista, ja va convocar una protesta per dilluns a la tarda, coincidint amb la cerimònia.

Arran #NoClaudiquem
@Arran_jovent
🔴 ATENCIÓ 🔴 El pròxim dilluns tothom al Palau de Congressos de Catalunya per bloquejar la visita de Felip VI. ➡️ Hem de ser moltes per demostrar que no tenim #NiReiNiPor! ✌️

Altres plataformes independentistes com Pícnic per la República, l’Acampada de la plaça Universitat i Anonymous Catalonia han donat suport a la convocatòria i han cridat la gent a participar-hi.

Acampada Plaça Universitat #Generació14O
@AcampadaUni
⚠️ AVANCEM LA CONVOCATÒRIA D’AQUESTA TARDA! ⚠️
👉 A les 19:30 sortim des de Plaça Universitat direcció Hotel Rey Juan Carlos I!
🚫 A l’@AcampadaUni ho tenim clar, NO TENIM REI!#Generació14O https://twitter.com/AcampadaUni/status/1190916121966321664 …

😉 Hola @CasaReal, ja que no veniu a veure’ns a l’Acampada, tranquils que ja venim nosaltres.
🔴 Avui a les 20:00h, columna des de l’@AcampadaUni fins l’hotel del rei!
📣 Fem-li saber que als Països Catalans no tenim rei!#Generació14O

PicnicxRepública
@PicnicxRep
@PicnicxRep ens sumem oficialment a la convocatòria de @CDRCatOficial d’avui.

Ens veiem aquest vespre a l’hotel Juan Carlos!#JuntsSomImparables https://twitter.com/CDRCatOficial/status/1190628736867147777 …

CDR Catalunya #RevoltaPopular 🔥
@CDRCatOficial
👑 El rei espanyol arriba abans a Barcelona perquè li fem por. No et deixarem dormir!

🔊 Cassolada contra el repressor i per la República!

🗓 Diumenge, 3 novembre.
🕣 20.30h
📌 Hotel Juan Carlos

I dilluns #4N al Palau de Congressos 🚫👑#RevoltaPopular 🔥#CDRenXarxa

Els premis Princesa de Girona se celebraran enguany a Barcelona després de la negativa de l’Ajuntament de Girona l’any passat d’acollir el certamen.

Mesures de seguretat pel nivell 4 antiterrorista

El ministeri de l’Interior també ha informat que ha reforçat les mesures de seguretat del nivell 4 antiterrorista de cara a les eleccions del 10-N. En aquesta ocasió, ha dit, el reforç serà “d’especial intensitat”, davant la possibilitat “d’actes vandàlics o disturbis a Catalunya”.

El reforç, que s’estén des del divendres 1 de novembre fins a les 14 hores del dilluns 11, suposarà un “enfortiment dels dispositius de seguretat i de les capacitats d’intel·ligència” per part de Policia Nacional, Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra, Ertzaintza i Policia Foral de Navarra.

S’aplicarà especialment en espais i mitjans de transport, esdeveniments d’oci o lúdics amb alta concentració de persones i en aquells llocs estratègics que són “imprescindibles” per al normal funcionament de l’activitat ciutadana, especialment els relacionats amb actes electorals.

Segons el ministeri de Fernando Grande-Marlaska es tracta d’un reforç similar al que ja es va posar en marxa durant les eleccions generals del 28 d’abril i funciona com un complement a les mesures ja previstes en el pla de nivell 4 d’alerta antiterrorista.
Informa:ELNACIONAL.CAT (3-11-2019)

271 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: