LA FISCALIA, FAVORABLE A UN PERM√ćS A CUIXART PEL NAIXEMENT DEL SEU FILL

La fis¬≠ca¬≠lia res¬≠pon aix√≠ el reque¬≠ri¬≠ment que la defensa de Cui¬≠xart havia fet perqu√® es pro¬≠nunci√©s. El pre¬≠si¬≠dent d‚Äô√ímnium havia sol¬∑lici¬≠tat que se li per¬≠met√©s aban¬≠do¬≠nar la pres√≥ ‚Äúper acom¬≠pa¬≠nyar i acu¬≠dir al part‚ÄĚ a la seva pare¬≠lla, Txell Bonet.

La petici√≥ de sor¬≠tida inclou¬≠ria les sis hores seg√ľents al nai¬≠xe¬≠ment i unes altres sis de di√†ries men¬≠tre Bonet esti¬≠gui ingres¬≠sada. La pre¬≠visi√≥ √©s que es pro¬≠du¬≠eixi la segona quin¬≠zena de setem¬≠bre, per√≤ es demana certa fle¬≠xi¬≠bi¬≠li¬≠tat per si s‚Äôavan√ßa o es retarda.

A l‚Äôescrit, el fis¬≠cal asse¬≠gura que ‚Äúinteressa que se li auto¬≠ritzi el sol¬∑lici¬≠tant la sor¬≠tida del cen¬≠tre peni¬≠ten¬≠ci¬≠ari per a l‚Äôassist√®ncia al nai¬≠xe¬≠ment del seu fill quan es pro¬≠du¬≠eixi, amb la durada i en les con¬≠di¬≠ci¬≠ons que les cir¬≠cumst√†ncies con¬≠cre¬≠tes del cas deman¬≠din‚ÄĚ.

I √©s que la Fis¬≠ca¬≠lia recorda que l‚Äôarti¬≠cle 47 de la Llei peni¬≠tenci√†ria deta¬≠lla que ‚Äúen cas de defunci√≥ o malal¬≠tia greu dels pares, c√≤njuge, fills, ger¬≠mans i altres per¬≠so¬≠nes √≠nti¬≠ma¬≠ment vin¬≠cu¬≠la¬≠des amb els interns, en cas de part de l‚Äôesposa, aix√≠ com per impor¬≠tants i com¬≠pro¬≠vats motius, amb les mesu¬≠res de segu¬≠re¬≠tat ade¬≠qua¬≠des, es con¬≠ce¬≠di¬≠ran per¬≠mi¬≠sos de sor¬≠tida, tret que con¬≠cor¬≠rin cir¬≠cumst√†ncies excep¬≠ci¬≠o¬≠nals‚ÄĚ.

√Čs per aix√≤ que es creu que el cas de Cui¬≠xart s‚Äôade¬≠qua per¬≠fec¬≠ta¬≠ment a aquest arti¬≠cle.

L‚Äôescrit del fis¬≠cal, a m√©s, deta¬≠lla que els per¬≠mi¬≠sos a qu√® es refe¬≠reix l‚Äôarti¬≠cle podran ser con¬≠ce¬≠dits ‚Äúa interns pre¬≠ven¬≠tius amb l‚Äôapro¬≠vaci√≥, en cada cas, de l‚Äôauto¬≠ri¬≠tat judi¬≠cial cor¬≠res¬≠po¬≠nent‚ÄĚ, i que ‚Äúno obs¬≠tant aix√≤, la sol¬∑lici¬≠tud que el perm√≠s s‚Äôesten¬≠gui a tots els dies que duri l‚Äôhos¬≠pi¬≠ta¬≠lit¬≠zaci√≥ de la mare amb motiu del part haur√† de ser exa¬≠mi¬≠nada i valo¬≠rada en cada cas una vegada produ√Įt el nai¬≠xe¬≠ment i en atenci√≥ a les cir¬≠cumst√†ncies con¬≠cur¬≠rents en aquest moment‚ÄĚ.

Informa:ELPUNTAVUI. CAT (13-8-2019)

 

481 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: