LA GENERALITAT NO CONVOCARÀ ACTES PÚBLICS DESPRÉS DE LES SIS DE LA TARDA

El president de la Generalitat Quim Torra ha anunciat aquest matí que la Generalitat aprovarà dimarts que ve “un conjunt d’accions i recomanacions” de reforma horària, com no convocar actes públics després de les sis de la tarda. Segons ha informat la Generalitat, Torra ha assegurat de la Generalitat “vol liderar amb l’exemple” aquesta nova gestió del temps i, entre altres mesures, impulsarà “un nou model de teletreball”, que suposa una “nova manera de treballar dins l’Administració per millorar l’eficiència”.
Canviar els horaris

El president ha detallat algunes de les mesures que aprovarà el govern català a la reunió de dimarts, com la voluntat de no convocar actes públics més tard de les sis de la tarda, evitar els sopars de representació institucional o afavorir els esmorzars i menjars en horaris més saludables, entre d’altres.

Sobre la mesura de la implantació d’un model propi de teletreball a l’Administració, el cap del Govern ha explicat que es fomentarà “aquest sistema d’organització flexible de la jornada laboral”, que “tingui en compte l’avaluació del rendiment del treball orientada a la consecució d’objectius”. Aquest projecte, segons ha dit el president, “s’està negociant de manera conjunta i integradora amb els representants sindicals i ha anunciat que es concretarà “en un decret durant el segon trimestre d’aquest any”.

En la línia de modernitzar els processos de treball a l’Administració, el conseller Puigneró ha afirmat durant l’acte que “un país digitalment avançat necessita una Administració digitalment avançada i uns horaris i un model de treball propis del segle XXI”. Per això, ha assegurat que “en la Reforma Horària, l’Administració pot ser i ha de ser motor de canvi impulsant l’Administració Digital, que vol dir impulsant un nou concepte i nou model de treball”.

La consellera Budó, de la seva banda, ha qualificat aquesta Reforma Horària de “pacte de país”, que “busca transformar de manera molt significativa la nostra societat”. La consellera de la Presidència ha subratllat la necessitat que tots els sectors s’impliquin, perquè “ens permetrà construir el millor país possible, impulsant una societat més integradora, més europea, i que aposti per un concepte de la productivitat basat més en la qualitat que la quantitat”.

Informa:ELPAÍS.CAT (31-5-2019)

468 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: