LA GUÀRDIA URBANA DE BCN MULTA ELS COTXES QUE DUGUIN “CATALUNYA” A LA MATRÍCULA DEL VEHICLE

Pep Serrano, un usuari de Twitter, ha denunciat a través de la plataforma de l’ocellet blau una situació d’irregularitat amb la Guàrdia Urbana. Serrano ha explicat que li han posat una multa de trànsit perquè a la seva matrícula en comptes de dur-hi escrit que el país és Espanya, hi duia Catalunya. Aquest fet l’ha disgustat atès que ja el van multar pel mateix motiu en què li han dit que no s’ajustava a les prescripcions reglamentàries.

Aquesta multa consolida una mostra més al constant atac per totes les vies possibles a l’independentisme, ja que no impedeix en cap moment la identificació del vehicle, ni suposa cap mena d’obstacle perquè la Guàrdia Urbana pugui fer qualsevol comprovació de la documentació. Serrano s’ha indignat pel fet que un dels agents directament i sense proposar-li ha decidit que l’usuari no volia firmar la multa, de manera que no li ha donat l’opció.

Aquest fet suposa una autèntica persecució de la Guàrdia Urbana d’Ada Colau que en comptes de plantejar un ús més estratègic de la Guàrdia Urbana de Barcelona, decideix invertir efectius amb ànim recaptatori per prescripcions reglamentàries que no tenen cap afectació en la seguretat viària.

Caldria veure, però si aquest cos d’agents té la mateixa vara de mesurar quan es tracta d’avaluar les prescripcions reglamentàries de la Guàrdia Urbana.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (6-VIII-2021)

114 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: