LA GUÀRDIA URBANA DEMANA QUE S’ATURIN ELS TALLS DE LA MERIDIANA

L’Ajuntament de Barcelona ha reclamat al Govern que acabi amb les protestes de la Meridiana contra la sentència del judici al procĂŠs, segons La Vanguardia. Fa 128 nits seguides que es talla la circulaciĂł d’aquesta via de la capital catalana.

En un informe enviat al Departament d’Interior, al que ha tingut accĂŠs el citat mitjĂ , la GuĂ rdia Urbana reclama que es prohibeixi la protesta diĂ ria. L’escrit alerta que s’han produĂŻt “alteracions d’ordre pĂşblic” que han posat en perill “les persones i els bĂŠns”.

La GuĂ rdia Urbana ha enviat quatre informes a la conselleria d’Interior i aquesta ha apuntat que “el de manifestaciĂł ĂŠs un dret fonamental especialment protegit, fins i tot per la ConstituciĂł, que nomĂŠs es pot restringir en casos excepcionals, que els mossos consideren que no es donen”.

Segons la policia local s’estĂ  produint una situaciĂł d’excepcionalitat ja que en un dels seus informes relata que des del 25 de gener hi ha “encaputxats amb actitud violenta tant cap als agents de policia com cap als ciutadans que els recriminen la seva actitud”.

Meridiana Resisteix segueix repetint la seva protesta i ho fa desprĂŠs que aquest diumenge un grup d’ultra dreta intentĂŠs impedir la concentraciĂł. A primera hora de la tarda el grup ultra havia ocupat el tram on protesten cada vespre els independentistes des del 14 d’octubre de l’any passat.
Informa:ELNACIONAL.CAT (19-2-2020)

156 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: