LA ” JUSTÍCIA” AMB TORRA :BAUZÀ VA DEMANAR EL VOT PER AL PP EL DIA DE LES ELECCIONS

“Neutralitat i Justícia”
( TOMEU MARTÍ )
Fa uns dies el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser inhabilitat per a ocupar càrrecs públics. Els successius tribunals que l’ham jutjat consideren que «l’exigència de neutralitat de l’Administració s’aguditza en els períodes electorals».

El jutjat contenciós-administratiu número tres de Barcelona ha sentenciat, aquest dilluns, que un manifest aprovat pel claustre de la UB on es rebutjaven les «condemnes dels presos polítics i la judicialització de la política», vulnera el dret a la llibertat ideològica, d’expressió i d’educació i condemna la universitat per «falta de neutralitat» en rebutjar la sentència del Procés.

Caldria demanar als tribunals si consideren que les institucions i les universitats han de ser «neutrals» en els casos d’atemptats o assassinats polítics, per exemple.

És més, per ventura, haurem de començar a dur-los cada dia els exemples de la ‘neutralitat’ amb que actuen institucions com la monarquia espanyola (gran exemple de ‘neutralitat’ el discurs del 3 d’octubre de 2017).

I podem omplir jutjats i col·lapsar-los amb exemples de la ‘neutralitat’ amb que actua la policia espanyola. I què podem dir de la ‘neutralitat’ de la Guàrdia Civil i la resta de cossos militars espanyols?

I si parlam de ‘neutralitat’, on podem denunciar un sistema judicial que condemna Quim Torra per penjar una pancarta amb un lema polític al balcó del palau de la Generalitat i absol José Ramón Bauzá, quan com a president del Govern, va demanar el vot per al Partit Popular durant el matí de la jornada electoral?

I on hem d’acudir per denunciar una Administració de Justícia que és perfectament previsible, i que pots saber sempre si et donarà la raó o no, però no per allò que has fet sinó per qui ets.
Informa:DBALEARS.CAT (6-10-2020)

176 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: