LA ” JUSTÍCIA ESPANYOLA ” SITUA TORRA A LES PORTES D’UN SEGON JUDICI PER LA PANCARTA

El president inhabilitat, Quim Torra, es podria tornar a trobar en un judici per desobediĂšncia per haver penjat una pancarta a favor dels presos polĂ­tics malgrat que ja ha estat inhabilitats per a cĂ rrec pĂșblic durant 18 mesos per aquesta causa amb una sentĂšncia del Suprem el setembre del 2020. Quim Torra haurĂ  de tornar a seure en el banc dels acusats per una segona causa ben similar a la que va provocar la seva inhabilitaciĂł.
La jutgessa que instrueix aquesta segona causa considera que hi ha novament indicis de desobediĂšncia per no haver despenjat a temps la pancarta en defensa dels presos i exiliats el setembre del 2019. Ara, dona 10 dies a la Fiscalia i tambĂ© a l’entitat unionista Impulso Ciudadano perquĂš presentin els escrits d’acusaciĂł sol·licitant l’obertura de judici oral, el sobreseĂŻment de la causa o, excepcionalment, la prĂ ctica de diligĂšncies complementĂ ries que considerin imprescindibles.

En la interlocutĂČria, que es pot recĂłrrer, la jutgessa conclou que Torra va incĂłrrer presumptament en un delicte “menys greu” de desobediĂšncia per la seva “falta d’acatament” a l’ordre judicial del Tribunal Superior de JustĂ­cia de Catalunya.
Informa:ELMON.CAT (4-1-2021)

257 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: