LA KINGS LEAGUE DE PIQUÉ ES PREPARA PER ASSALTAR EL CAMP NOU I REBENTAR INTERNET

La Kings League es prepara per assaltar el Camp Nou i rebentar internet
La competició d’streamers presidida per Gerard Piqué omplirà l’estadi del Barça en un esdeveniment que promet un espectacle com mai s’havia vist a Twitch… ni a TV3.
(VÍCTOR ROFRIGO)
Ompliran el Camp Nou. I tant que ho faran. La Kings League prepara un espectacle aquest diumenge que pot rebentar internet. Els streamers es reuneixen aquest 26 de març en un esdeveniment sense precedents per a la comunitat de Twitch que consolidarà una marca que va començar entre dubtes i expectatives molt altes. Fins i tot amb mofes, provinents de sectors tan immobilistes com el de la Lliga amb Javier Tebas al capdavant. Que era un circ, afirmava el president de la competició espanyola de futbol. En audiència, la Kings ha arreplegat milions d’espectadors cada jornada. Cada diumenge, en desenes de partits, carregats de sorpreses, estrelles retirades, dinamisme i una nova manera de retransmetre esport. De manera estrident i més esbojarrada, sí. Però que representa una fórmula triomfadora.

La Kings League arribarà en helicòpter (literalment) a l’estadi blaugrana, amb, per ara, més de 70.000 localitats venudes. Show musical, amb batalla de galls inclosa, i futbol a dojo mesclat amb tota l’essència dels streamers. Què vol dir això? Espectacle, bromes, intensitat, interacció amb el públic i una infinitat de sorpreses. Segurament serà una bomba d’audiència a nivell de plataformes. Cal recordar que la Kings no només es retransmet per Twitch: també es fa a través de TikTok. Un cop consolidada la marca, l’èxit de l’esdeveniment del Camp Nou serà el tret de sortida per a una línia de noves competicions que acabaran de consolidar un públic que ja ha decidit abonar-se a tot el que li llanci la Kings.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (25-III-2023)

68 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: