LA MANIFESTACIÓ DE LA DIADA SERÀ PRESENCIAL I VIRTUAL

El coronavirus forçarà a modificar la manifestació independentista de la Diada de l’Onze de Setembre que organitzen l’ANC i Òmnium Cultural. Segons que ha explicat a RAC1 la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, proposen de fer una mobilització que sigui presencial, però també virtual. Encara queden molts detalls estudiar, però Paluzie ja ha descartat que es convoqui una gran concentració a Barcelona. Es promouran mobilitzacions arreu del país.

Paluzie ha explicat que estudien ‘aquestes fórmules mixtes virtuals i presencials perquè els grups de risc probablement no podran sortir al carrer i els altres, sí’. L’objectiu dels organitzadors és combinar els dos tipus de mobilització perquè ‘ningú no quedi exclòs del fet d’expressar-se i mobilitzar-se aquest 11-S’.

La presidenta de l’ANC creu que la crisi sanitària ha renovat la ‘necessitat de la gent d’expressar-se’. ‘Ha evidenciat que a Catalunya no tenim les eines per a fer front a una crisi d’aquesta magnitud, perquè no som un estat. Per tant, necessitem la independència’, conclou.
Informa:VILAWEB.CAT (14-5-2020)
N.de la R.
Cal fer veure a la població espanyolista que si Catalunya no és independent la nostra Sanitat no ho podrà suportar tot pel gran dèficit que tenim.Ja sabem que a alguns no els importa pas “morir por la Patria” ,però encara hi deu haver persones amb dits de seny…

347 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: