LA MOCIÓ CONTRA BARTOMEU, “MADE IN TARADELL”

“Una moció ‘made in Taradell’ ”
Per què? Molt senzill. El soci que la va impulsar, Jordi Farré, viu a Taradell

( JOSEP CAPDEVILA )

Ja fa temps que les aigües baixen tèrboles a Can Barça. Mesos fa. Fins que un bon dia una gran tempesta ho va acabar de fer tot malbé. Va ser un fatídic, pels culers, 14 d’agost quan en el partit dels quarts de final de la Champions League l’equip blaugrana va rebre una de les pitjors humiliacions de la seva història: la derrota per 2-8 davant del Bayern de Munic.

Han passat pràcticament dos mesos i des d’aquell daltabaix han passat moltes coses: hi ha un nou entrenador, nous jugadors, han marxat futbolistes que feia temps que estaven el club… i s’ha posat en marxa una moció de censura contra el president, Josep Maria Bartomeu, i la seva junta directiva. De mocions de censura al Barcelona ja n’hi ha hagut. Una a Josep Lluís Núñez, una altra a Joan Laporta, una altra, anterior a aquesta, a Bartomeu… Però la diferència és que mentre que cap de les tres anteriors va tenir l’èxit que esperaven els seus promotors, aquesta última contra Bartomeu sí que ha tingut èxit. Es van recollir més de 20.000 signatures. Històric. I més de 19.000 van ser vàlides, superant amb escreix les 16.521 necessàries. I aquesta moció bé podria passar a la història com una moció made in Taradell. Per què? Molt senzill, doncs, perquè el soci que la va impulsar, Jordi Farré, viu a Taradell.

Farré ha estat sempre una persona molt activa i molt culer. Ja va intentar presentar-se a les eleccions al FC Barcelona l’any 2015, però no va aconseguir passar el tall de les signatures necessàries. Ara ho tornarà a provar a les del 2021, esperem que amb més sort…
Informa:EL9NOU.CAT (18-10-10)

214 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: