LA NOTA D’HUMOR: COLLBONI VEU EN LA “VUELTA” UN EXEMPLE DE “CONVIVÈNCIA EN UNA ESPANYA PLURAL”

(ANTON ROSA)
L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, considera que l’inici de La Vuelta a la ciutat és un exemple de la seva aposta per la “convivència en una Espanya plural”. Així ho assegura en una entrevista a El Periódico publicada aquest dijous, on remarca que aquest esdeveniment fa tornar “la millor Barcelona” i confia que tingui un impacte mediàtic positiu.

“La Vuelta és un gran símbol amb què deixem enrere temps de confrontació i apostem per la convivència en una Espanya plural”, assenyala el batlle socialista, que insisteix en la necessitat de fer notar amb “tota la naturalitat i en benefici de tothom” que la ciutat és la “cocapital d’Espanya”.

Collboni es mostra convençut que un esdeveniment amb un impacte mediàtic nacional i internacional de “primer nivell” com aquest retorna a la capital catalana la capacitat de mobilització, d’il·lusionar la ciutadania i de convertir-se en la ciutat que “moltes altres urbs del món admiren”. En aquest sentit, l’alcalde barceloní apunta que la celebració de la competició esportiva s’emmarca en el model de ciutat amb tradició ciclista i “amiga de la bici” i recorda que ja compten amb més de 250 quilòmetres de carrils per a bicicletes.
Unes afectacions al trànsit “sense precedents”

Cal recordar que La Vuelta arrencarà aquest dissabte 26 d’agost a Barcelona i celebrarà la segona etapa aquest diumenge, també a la capital catalana. Un dels trets destacables de la competició és que, segons l’Ajuntament, suposarà afectacions a la mobilitat “sense precedents”, raó per la qual es farà un dispositiu de gairebé un miler de persones, entre agents de la Guàrdia Urbana i auxiliars, i serveis municipals de neteja. Concretament, hi haurà un total de 260 agents de la Guàrdia Urbana i més de 360 auxiliars.

Pel que fa al dissabte, entre les 14 i les 21 hores quedarà completament tancat al trànsit tot el recorregut que faran els ciclistes des de la platja del Somorrostro fins a la plaça d’Espanya.
Informa:ELMON.CAT (24-VIII-2023)

59 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: