LA NOTA D’HUMOR: EL GOBIERNO ANUNCIA LA INVERSIÓ DE 3.000 MILIONS A CATALUNYA

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha anunciat que el ministeri que dirigeix preveu destinar 3.000 milions d’euros a Catalunya, després d’haver acordat els pressupostos amb Podem. La ministra ha insistit que la Moncloa vol que Catalunya sigui “el motor” de l’Estat i ha lamentat no haver acordat l’ampliació de l’aeroport. Sánchez ha dit que Catalunya és la comunitat que més diners rebrà per a infraestructures. “Volem que Catalunya torni a ser el motor de la transformació que aquest país necessita i que recuperi el múscul industrial, la capacitat exportadora, la força empresarial i la riquesa social”, ha afegit.

Prèviament, la ministra Sánchez, ha matisat les declaracions del ministre de la presidència, Félix Bolaños, sobre el traspàs total de Rodalies a la Generalitat. En una compareixença davant dels mitjans Sánchez ha dit que el traspàs del servei “no és una qüestió que estigui sobre la taula”, malgrat les declaracions d’aquest matí del seu company al govern, el ministre Bolaños.

De fet, Bolaños ha dit que actualment “ja hi ha una part que està traspassada“, en referència als horaris d’aquest servei, i ha assegurat que “podem parlar de l’altra part”. El ministre ha volgut deixar clar que aquestes qüestions s’han de parlar a la mesa bilateral entre la Generalitat i la Moncloa, i ha afirmat que qualsevol acord al què s’arribi per part d’aquestes dues institucions ha de ser “fet amb l’objectiu que els ciutadans tinguin un millor servei”.

De totes maneres, una de les reivindicacions que han fet aquests dies els maquinistes a través de la vaga és demanar que no es produeixi cap traspàs de Rodalies a la Generalitat. Preguntat sobre aquest tema, Bolaños ha insistit que qualsevol decisió que es prengui serà sempre pensada per als ciutadans. De fet, el ministre ha començat a parlar sobre aquesta qüestió demanant “perdó als usuaris, que són els que sempre pateixen les conseqüències” d’una aturada laboral d’aquest estil.
Informa:ELMON.CAT (9-X-2021)

123 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: