LA NOTA D’HUMOR: EL PDeCAT ES CONJURA PER CONTINUAR EL PROJECTE MALGRAT EL FRACÀS DEL 14-F

( ORIOL MARCH )
Àngels Chacón, cap de llista del PDECat, poc abans de saber el resultat de les eleccions | ACN
Reunió discreta de la direcció del PDECat aquest dissabte després d’haver quedat fora del Parlament. La cúpula de la formació, segons fonts consultades per NacióDigital, ha celebrat una trobada en la qual s’ha conjurat per “unanimitat” per continuar endavant amb el projecte i on s’ha fet autocrítica pel resultat del 14-F. Segons les mateixes fonts, després d’un intens intercanvi d’expressions, s’ha assumit que caldrà “incorporar noves idees i persones i bastir nous lideratges”.

Pel que fa a la possibilitat d’abordar una coalició amb Junts, una possibilitat defensada aquesta setmana per Artur Mas, no s’ha fet cap comentari. La primera gran fita que apareix en el calendari són les eleccions municipals del 2023, assenyala el partit, que també vol aprofitar el rol dels seus quatre diputats al Congrés en la governabilitat de l’Estat. El PDECat manté 170 alcaldes al territori que aspiren, en bona mesura, a la reelecció.

La situació, però, no és senzilla. La campanya va costar 690.000 euros i el fet que la candidatura liderada per Àngels Chacón quedés fora de la cambra impedeix que es puguin recuperar amb les subvencions destinades als partits amb representació. Tot plegat s’abordarà en un consell nacional el 6 de març en el qual la direcció hi portarà una proposta concreta per al futur de les sigles postconvergents.

Informa:NACIODIGITAL.CAT (20-2-2021)

217 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: