LA NOTA D’HUMOR: EL PP ACUSA D'”ESPIONATGE” A LA PLATAFORMA A LES ESCOLES

El secretari general del Partit Popular catalĂ  i diputat al Parlament, Daniel Serrano, ha denunciat aquest dimecres que la Plataforma per la Llengua hagi impulsat una campanya per recollir donacions amb l’objectiu de promoure “l’Ăşs del catalĂ  als patis d’escoles i instituts”. Una iniciativa que el popular ha qualificat de “campanya d’espionatge”.

A travĂŠs d’un comunicat fet pĂşblic aquest dimecres, Serrano ha alertat que “s’han espiat nens de fins a 50 escoles catalanes” i que ara la Plataforma, “que percep diners pĂşblics”, ha iniciat una “col¡lecta per continuar amb aquestes accions”.

Per aquest motiu, el diputat del PP ha exigit la compareixença del conseller d’Ensenyament, Josep BargallĂł, a qui ha acusat de mentir el juliol passat quan se li va preguntar per aquesta qĂźestiĂł en sessiĂł parlamentĂ ria.

AixĂ­ doncs, Serrano ha demanat a BargallĂł que doni explicacions durant la comissiĂł d’Ensenyament per valorar que es “vigili” el comportament lingßístic d’alumnes i professors. En aquest sentit, el diputat tambĂŠ l’ha instat a aclarir si la conselleria ha donat consentiment o no perquè es faci aquesta mena d’estudi. Si no compleix amb la peticiĂł del PP, Serrano considera que el titular d’Ensenyament “hauria de dimitir per la gravetat dels fets”.
Informa:ARA.CAT (4-9-2019)

308 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: