LA NOTA D’HUMOR: ILLA VOL QUE ELS CATALANS SUPERIN ” L’EXILI INTERIOR “

El ministre de Sanitat, futur candidat del PSC a les eleccions del 14-F, ha manifestat aquest dissabte en el comitè federal del PSOE celebrat a Barcelona, que la seva voluntat és aconseguir que els catalans “superin l’exili interior” després “d’una dècada perduda” de la qual “tots n’hem sortit perdent”. “Ningú es pot sentir orgullós del que ha passat”, ha subratllat.

En paraules d’Illa, la “solució no ve d’un partit atropellant-ne un altre sinó d’un sentimen superador i reparador que vingui del més profund de nosaltres mateixos”. El ministre socialista ha comentat que “la divisió ens ha debilitat” i que “en canvi la unió ens farà forts davant la por, la decadència i la incertesa que ens ha portat un virus”.

Illa ha assegurat que no pensa “perdre ni un minut en retrets amb el que va passar” i que tot el seu temps el pensa dedicar a “allò que podem fer els catalans units”. El candidat ha manifestat que els catalans s’han de “retrobar” i “deixar de parlar els uns dels altres” per tal “d’aixecar un enorme nosaltres, tornar a estimar-nos i escoltar-nos”.

L’encara ministre de Sanitat ha dit que no és “un il·lús” i que sap que “els de sempre dirant que el canvi és impossible”, però ha advertit que ell creu “en la Catalunya del sentit comú, del respecte i del treball”.

En el mateix comitè federal, Pedro Sánchez ha assegurat que el canvi “es pot ajornar però no evitar” i que Illa és l’home adequat per ser president de la Generalitat.
Informa:ELNACIONAL.CAT (23-1-2021)

250 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: