LA NOTA D’HUMOR: L’UNIONISME VOL MUNTAR UN “JUNTS PEL NO “

Una cinquantena de personalitats vinculades a l’espanyolisme han subscrit un manifest demanant “una conflu√®ncia pol√≠tica del m√≥n constitucionalista per presentar un √ļnic projecte que sigui capa√ß de donar resposta als problemes reals de la societat catalana i derrotar a les urnes tant al nacionalisme com al populisme”. El firmen veus com la diputada del PP al Congr√©s Cayetana √Ālvarez de Toledo; c√†rrecs i exc√†rrecs de Cs; escriptors com Valent√≠ Puig, Ferran Toutain, Xavier Pericay; el dramaturg Joan Oll√©; el president de l’Associaci√≥ Catalana de V√≠ctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT), Jos√© Vargas, i president ACVOT, i diversos empresaris. Alguns d’ells, pares fundadors de Cs el 2005.

El text, presentat p√ļblicament aquest dilluns en un acte a Barcelona, es titula ‘√Čs possible v√®ncer-los a les urnes’ i reclama que es recuperi “la lleialtat institucional i la neutralitat de les institucions √©s necessari per normalitzar la vida quotidiana dels catalans”. Considera que les “cessions” a l’independentisme com les taules bilaterals i “possibles amnisties” el que fan √©s “blanquejar” el sobiranisme, al qual acusen de voler que els qui no hi combreguen se sentin “estrangers”.

Parlar amb el Govern independentista de la Generalitat no √©s parlar amb Catalunya. Catalunya √©s molt m√©s”, avisen, ja que creuen que els pol√≠tics sobiranistes “pretenen imposar els seus postulats” a tota la ciutadania.
Informa:RACOCATALA.CAT (15-XI-2021)

161 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: