LA NOTA D’HUMOR: SEGONA ONADA AGRAEIX ALS MOSSOS HAVER TALLAT L’AVE

Segona Onada agraeix profundament als Mossos haver tallar l’AVE.
Humor. Així es pot definir el comunicat que el Telegram Segona Onada, -l’organització de mobilitzacions en protesta contra la repressió al marge del Tsunami Democràtic- que ha emès aquesta tarda per anunciar noves accions. Segona Onada fa befa de l’operatiu policial que la setmana passada va desarticular una possible acció a Bàscara, l’Alt Empordà, per tallar les vies de l’AVE.

Així manifesta el seu “profund agraïment al Cos de Mossos (i Mosses) d’Esquadra per la seva decidida intervenció al tall de l’AVE al seu pas per Bàscara”. “Sense la BRIMO, les ARRO i els agents de Seguretat Ciutadana, que varen envair literalment el poble per acabar identificant una parella de campistes i dues parelles de jubilats i interceptar un equip de so contractat per a una festa, res no hauria estat possible”, ironitza el comunicat. “Així que gràcies a CME i ADIF pel seu tall de circulació”, conclou.

El comunicat prosegueix definint la “segona Onada” com “aigua” que “‘escola” i quan convè és aigua per a les “riuades quan convè”. Segona Onada “reivindica trencar la normalitat per vies pacífiques i no violentes, però actives i contundents quan calgui”. “Activem des d’ara mateix noves vies de resistència i mobilització”, afegeixen per advertir que “persistiran fins la independència”.
Informa:ELMON.CAT (20-11-2019)

213 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: