LA NOTA D’HUMOR: SEGONA ONADA AGRAEIX ALS MOSSOS HAVER TALLAT L’AVE

Segona Onada agraeix profundament als Mossos haver tallar l’AVE.
Humor. Així es pot definir el comunicat que el Telegram Segona Onada, -l’organització de mobilitzacions en protesta contra la repressió al marge del Tsunami Democràtic- que ha emès aquesta tarda per anunciar noves accions. Segona Onada fa befa de l’operatiu policial que la setmana passada va desarticular una possible acció a Bàscara, l’Alt Empordà, per tallar les vies de l’AVE.

Aix√≠ manifesta el seu ‚Äúprofund agra√Įment al Cos de Mossos (i Mosses) d‚ÄôEsquadra per la seva decidida intervenci√≥ al tall de l‚ÄôAVE al seu pas per B√†scara‚ÄĚ. ‚ÄúSense la BRIMO, les ARRO i els agents de Seguretat Ciutadana, que varen envair literalment el poble per acabar identificant una parella de campistes i dues parelles de jubilats i interceptar un equip de so contractat per a una festa, res no hauria estat possible‚ÄĚ, ironitza el comunicat. ‚ÄúAix√≠ que gr√†cies a CME i ADIF pel seu tall de circulaci√≥‚ÄĚ, conclou.

El comunicat prosegueix definint la ‚Äúsegona Onada‚ÄĚ com ‚Äúaigua‚ÄĚ que ‚Äú‚Äėescola‚ÄĚ i quan conv√® √©s aigua per a les ‚Äúriuades quan conv√®‚ÄĚ. Segona Onada ‚Äúreivindica trencar la normalitat per vies pac√≠fiques i no violentes, per√≤ actives i contundents quan calgui‚ÄĚ. ‚ÄúActivem des d‚Äôara mateix noves vies de resist√®ncia i mobilitzaci√≥‚ÄĚ, afegeixen per advertir que ‚Äúpersistiran fins la independ√®ncia‚ÄĚ.
Informa:ELMON.CAT (20-11-2019)

258 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: