LA NOVA PLATAFORMA D’STREAMING DE LA CCMA ES DIRÀ 3CAT

La nova plataforma digital de continguts en català de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ja té nom: es dirà 3Cat, segons ha avançat l’expert en televisió Rocco Steinhäuser a ‘Versió Rac1’.

Aquest projecte es desplegarà en dues fases; la primera, aquest pròxim setembre, i la segona, abans d’acabar l’any. Amb un cost de 30 milions d’euros, unirà els continguts audiovisuals en llengua catalana adreçats al públic general sota un mateix paraigua, amb especial interès per als joves i infants, a més de congregar apostes de la resta d’operadors. En el cas de les produccions doblades, existirà l’opció dual per visionar-les en versió original.

La nova plataforma oferirà vídeo a demanda, canals en directe i verticals temàtics, però també videojocs i continguts de música catalana. A més, presentarà propostes educatives i pedagògiques dirigides als més joves.

L’usuari es podrà registrar a partir de setembre i accedir a continguts propis, a l’espera de la posada en marxa total de 3Cat.
Informa:RACOCATALA.CAT (28-VI-2023)

85 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: