LA NOVA TEMPORADA DE ” CRIMS” S’ESTRENA AMB LA TACA DE L’ÚS MAJORITARI DEL CASTELLÀ

El programa conduït per Carles Porta, “Crims”, s’ha guanyat la bona reputació de ser un dels formats més esperats per l’audiència de TV3. Però un contingut tan interessant, misteriós i ben presentat no priva el programa de ser criticat per un fet que hauria de ser escoltat per TV3 i pels mateixos realitzadors del programa: Molts dels testimonis, i el més greu, de policies catalans, parlen en castellà per parlar de fets passats.

Aquest fet no ha passat desapercebut a les xarxes socials, i les crítiques de molts usuaris van fer soroll a Twitter. Per una banda, hi ha qui es queixa de la falta de traducció simultània. Però sobretot, les crítiques assenyalen que agents del cos de Mossos d’Esquadra, els quals han de conèixer tant el català com el castellà, acabin utilitzant la llengua castellana en un programa i format dirigit a la població catalana i emès per la televisió pública.

Malgrat tot, el “cas de la Guàrdia Urbana” que va explicar Crims en l’episodi d’aquest dilluns, va acaparar la major part d’audiència amb un 20,3% de share.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (14-IX-2021)
N.de la R.
Els catalans no cometen crims ni fem malifetes,oi? En aquestes circumstàncies qui pot estranyar-se que gairebé mai cap català sigui un delinqüent? Si som els Angelets de la Terra! Som l’Hòstia!

119 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: