LA PLATAFORMA PER LA LLENGUA DENUNCIARÀ SCC PER RELACIONAR-LA AMB ETA

Plataforma per la Llengua estudia denunciar l’expresident de Societat Civil Catalana per relacionar-la amb ETA
Josep Ramon Bosch publica al diari “La RazĂłn” un article d’opiniĂł on carrega contra l’entitat i el Govern, a qui acusa de permetre “espies”

La Plataforma per la Llengua ha anunciat que estudiarĂ  accions legals possibles desprĂŠs de l’article publicat per l’expresident de Societat Civil Catalana Josep Ramon Bosch, al diari La RazĂłn, on relaciona l’entitat amb ETA. Bosch carrega contra la plataforma arran de l’informe publicat la setmana passada sobre la presència del catalĂ  als patis dels instituts, on ĂŠs present en menys del 15% de les converses.
En l’article publicat a La RazĂłn, Bosch defensa que l’objectiu de la Plataforma per la Llengua ĂŠs que el catalĂ  “sigui la llengua comuna”, i retreu que la Generalitat faci aportacions econòmiques al funcionament de l’entitat. AixĂ­ mateix, acusa el Govern de permetre “espies” -fent referència als encarregats de fer l’estudi, que en cap cas van ser espies perquè, com ja van anunciar a la presentaciĂł de l’informe, el Departament n’estava al cas- a les escoles. I finalment conclou “nens, espies, ETA, diners pĂşblics. Resum perfecte de l’Espanya del segle XXI”. Per aquesta comparaciĂł, la plataforma ha anunciat que estudiarĂ  denunciar-lo.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (23-7-2019)

273 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: