LA PLATAFORMA PER LA LLENGUA FA REACCIONAR DISNEY+

Plataforma per la Llengua ha aconseguit un primer pas, important, perquè la plataforma de continguts en streaming de Disney incorpori el català a la seva graella de productes, pel·lícules i sèries.

I és que ha respost en català a través de les xarxes socials i ha mostrat interès a les diverses peticions rebudes per part de milers de persones que estan reivindicant els drets lingüístics dels catalans. La companyia ha demanat a l’ONG del català que faci un pas més i que adreci la queixa al seu centre d’ajuda.

Més de 20.000 persones ja han enviat la petició a través del portal canvia.cat

El 24 de març arribava a l’Estat espanyol Disney+, la plataforma de vídeo per internet que inclou els continguts produïts per la mateixa companyia Disney i les respectives filials, com Pixar i Marvel. Com saps, amb aquesta nova plataforma els espectadors catalanoparlants tornem a veure els nostres drets lingüístics arraconats, atès que Disney ha optat per no incorporar a la plataforma digital la versió en català dels films de la companyia que ja existeixen en aquesta llengua, malgrat que no li suposaria cap cost afegit.

Informa:LAREPUBLICA.CAT (15–2020)

201 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: