LA PROGRAMACIÓ DE LA NOVA 8TV QUE ARRANCA El 30 D’AGOST

La nova etapa de la cadena privada en català aposta pels programes en directe de les 13h a la mitjanit
La nova 8TV avança amb pas ferm. Frank Blanco, presentador durant anys de ‘Zapeando’ de La Sexta, s’encarregarà d’un nou espai d’entreteniment, ‘Programa Anti Migdiada’, que s’emetrà de dilluns a divendres a les 14.30h. El periodista de Mollet serà la gran aposta de la nova graella que ja ha posat en marxa un comptador enrere a la seva nova web.

La televisió privada catalana està acabant de tancar la graella que es posarà en marxa d’aquí a pocs dies sota la direcció de Nicola Pedrazzoli. 8TV vol recuperar el buit deixat per Alfons Arús fa tres anys i el nou programa de Blanco, mirarà de recuperar l’esperit de l’espai però posat al dia. Una de les col·laboradores estrella serà la periodista Laura Fa, que tornarà a la cadena on va treballar durant anys a l”Arucity’s’. Després de dues temporades emetent refregits, 8tv tornarà a intentar ser una alternativa a TV3. La nova 8tv, també mirarà de fer ombra al ‘TN Vespre’ amb una figura del ‘Polònia’. Toni Albà presentarà ‘8 de notícies’, un espai per analitzar l’actualitat en clau d’humor que promet donar guerra. El còmic ja ha avisat al nou responsable de la cadena, Nicola Pedrazzoli des del seu Twitter: “Equip del ‘8 de notícies’ El Nicola em confirma que no hi haurà censura! Que podem parlar i criticar el què vulguem! Que pel broc gros i sense aturador!…i que les multes les paguem nosaltres”, ha escrit en to irònic Albà.

La cadena privada ja ha començat la promoció de la nova etapa amb un atac directe a la cadena pública: “TV3, esteu preparats?”.

AIXÍ SERÀ LA PROGRAMACIÓ DIÀRIA DE 8TV
Segons ha pogut saber en exclusiva elmondelatele.cat, el dilluns 30 d’agost es donarà el tret de sortida a la nova 8tv amb una graella diària que apostarà pels programes en directe des del migdia fins passada la mitjanit. El nou programa de Frank Blanco, ‘PAM’, arrencarà a les 14.30h fins a les 17h, que arribarà ‘Directe Catalunya’, amb reportatges en directe a l’estil del que en el seu dia va ser ‘Catalunya directe’ també emès a 8tv, aleshores en mans del Grup Godó. El programa de debat polític entre joves ‘Opina Youth’, presentat per Sergi Àlex, que ara s’emet cada tarda a les 17.30h, a Tevecat, passarà a dir-se ‘Opina Jove’ i s’emetrà de 13 a 14.30h.

A les 18.30h, serà el torn del debat polític amb Carlos Fuentes i el seu ja mític ‘Catalunya Opina’, que donarà pas a l’anàlisi de l’actualitat en clau d’humor amb Toni Albà a ‘8 de notícies’.

A la franja de prime time, s’estrenarà ‘La Revolució Sexual’, amb Ares Teixidó on el sexe i els temes de gènere seran el tema principal de l’espai. El programa serà un programa a l’estil dels ‘late nights’ amb entrevista i seccions on es parlarà de tot. El seguirà una tertúlia esportiva amb el periodista Albert Lesan i el seu ‘Curubito’ que actualment s’emet a Tevecat i que mirarà de fer ombra a Josep Pedrerol i el seu ‘Chiringuito’. Entre les cares que també podrien formar part ben aviat de la nova 8TV, hi ha el periodista Miquel Valls, que ja va presentar el programa nocturn ‘La Nova Normalitat’ a Tevecat, tot i que encara no està confirmat.

DE DILLUNS A DIVENDRES
13h Opina Jove amb Sergi Àlex

14.30h Programa Anti Migdiada ‘PAM’ amb Frank Blanco. L’actualitat del cor, el món de la TV i els virals d’internet

17h Directe Catalunya amb Miquel Serra (qui va saltar a la fama com a reporter de ‘Aquí hay tomate’) i Sabina Pedrós

18:30h Catalunya Opina amb Carlos Fuentes

20:50h 8 de Notícies amb Toni Albà

21:50h La Revolució Sexual amb Ares Teixidó

23:50h El Curubito amb Albert Lesán

Informa:8TV.CAT (25-VIII-2021)

128 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: