LA REUNIÓ ENTRE PUIGDEMONT I JUNQUERAS ES FA ESPERAR MÉS DEL COMPTE

El retrobament entre Carles Puigdemont i Oriol Junqueras es fa esperar. El president i el vicepresident de l’1-O no es veuen cara a cara des del 2017 i, malgrat que ERC preveia que ho fessin el proper 6 de juliol a Estrasburg, de moment sembla que no podrà ser. La idea dels republicans era que aprofitessin el proper ple del Parlament Europeu, però des de Junts han informat que Puigdemont no hi serà, que seguirà la jornada des de Brussel·les, com sempre fa si no hi intervé.

La intenció de Junqueras era aprofitar el viatge per reunir-se amb els tres eurodiputats de Junts: Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. Poc després de fer-se públiques aquestes intencions per part d’ERC, avançades per Junqueras en una entrevista a La Vanguardia, Junts ja ha avisat que no hi havia “cap reunió tancada”.

Aquesta havia de ser la primera trobada cara a cara entre el president i el vicepresident del referèndum de l’1-O, si bé en els últims mesos han recuperat el contacte per via telemàtica. A finals de juny del 2020, van tenir un primer contacte per videoconferència on es va parlar poc de política, amb cordialitat i preguntes personals de cortesia per les dues parts. A NacióDigital us aportem alguns detalls inèdits d’aquesta trobada.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (28-6-2021)

237 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: